RESULTATS del 5 i 6 de febrer

08.02.2011 12:51

EL MES DE FEBRER ARRENCA AMB BONS RESULTATS

El Centre Esportiu Vilassar ja encara la recta final de temporada i tots els seus equips ja estan inmersos en les seves segones voltes. A partir d'ara el grau d'exigència per aquells equips que estan competint i lluitant en parts altes de les classificacions serà molt més gran.

D'altra banda als més petits del futbol base comencen aquesta segona etapa de la temporada amb ganes de seguir demostrant que hi ha una progressió molt positiva en la seva evolució com a jugadors i com a equips.

D'aquest cap de setmana hem d'extreure una lectura molt positiva, donat que els equips que estan lluitant per pujar de categoria han acomplert amb els seus objectius (Primer Equip, Juvenil b, Cadet, Infantil A, Infantil B, Aleví A, Benjamí A...). L'únic equip que no ha sortit del tot beneficiat en aquesta jornada ha estat el Juvenil 'A' que va empatar davant el Calella. L'empat podria tenir sabor a victòria, ja que es va remuntar, si no fos perquè el Sant Gabriel (el primer) segueix sense punxar i augmenta la distància a 4 punts.