PREMSA

 Aquesta secció és la que es dedica al contacte amb els mitjans de comunicació i la resta de departaments de premsa de les diferents entitats que puguin estar interessades en contactar amb nosaltres.

 

> ACCÉS A NOTES DE PREMSA

 

>ACREDITACIONS PARTITS

Per tal de poder accedir a les instal·lacions del Municipal de Vallmorena en partits del Primer Equip els mitjans de comunicació interessats hauran de seguir les següents instruccions per aconseguir l'acreditació de premsa (2 opcions):

1- Via e-mail: Enviar un correu electrònic a comunicaciocevilassar@gmail.com amb les paraules claus "ACREDITACIONS + PARTIT" (Ex: ACREDITACIONS CEVILASSAR - CE EUROPA). En aquest correu s'hi han de fer constar les dades del mitjà de comunicació* i el nom i cognoms de la persona/persones que accediran a les instal·lacions. Un cop enviades aquestes dades rebreu una resposta per part del club.

2- Via telefònica: trucar a Direcció de Comunicació o a les mateixes oficines del club i sol·licitar l'acreditació (tot facilitant les dades requerides en la "opció via e-mail". Aquesta opció és més recomenable en cas que es reclami una acreditació amb poc temps d'antel·lació o si no s'ha rebut resposta per correu electrònic.

En el cas que l'acreditació sigui concedida us haureu de presentar a les taquilles del Municipal de Vallmorena des d'una hora abans del partit (aprox) fins al mateix inici d'aquest. Allà haureu de tornar a facilitar les vostres dades (nom i cognoms + mitjà de comunicació) i se us farà entrega de dita acreditació.

IMPORTANT: la demanda de l'acreditació no pot ser realitzada més tard del divendres a les 20h (divendres previ al partit).

*Dades del mitjà de comunicació: nom del mitjà, tipologia (ràdio - televisió - premsa escrita - premsa gràfica - mitjà digital -) i àmbit de cobertura (local-comarcal-autonòmic). En el cas de ser un mitjà digital o gaudir d'un portal web: fer constar la direcció de dita pàgina.

 

>ACREDITACIONS TEMPORADA

Tots aquells mitjans que tinguin intenció de cobrir la temporada sencera (o gran part d'ella) del Centre Esportiu Vilassar han d'enviar un correu electrònic a comunicaciocevilassar@gmail.com seguint les mateixes instruccions anteriors però amb la diferència del títol d'assumpte del correu: en aquest cas cal especificar "Acreditació Temporada 12-13 CEVILASSAR". A totes les dades del mitjà de comunicació cal també afegir-hi un petit comentari en què es justifiquin els motius pels quals el mitjà de comunicació vol acreditar-se per tota la temporada. Un cop enviat aquest correu el club us farà arribar una resposta. Aquells mitjans acreditats per tota la temporada rebran una "acreditació de temporada" amb la qual podran accedir a tots els partits que es disputin al Municipal de Vallmorena (sense previ avís). Aquesta acreditació cal que la passin a buscar per les oficines del club.

IMPORTANT: només es facilitarà una "Acreditació de temporada" per mitjà de comunicació (podent arribar a tenir, excepcionalment, més d'una acreditació en alguns partits si és necessari). En el cas de necessitar més d'una "Acreditació de temporada" de manera habitual (sobretot en casos d'equips televisius o radiofònics) cal posar-se en contacte directe amb el Departament de Comunicació del CEV.

 

Contacte amb Premsa CEVILASSAR

David Casany Cano (Director Comunicació CEV) Telf: 675 359 740

comunicaciocevilassar@gmail.com

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode