INFORMACIÓ CAMPUS FUTBOL i TECNIFICACIÓ PORTERS

 
 

 

OBJECTIUS I METODOLOGIA DE L’OPCIÓ FUTBOL

  • En la novena edició del Campus de Futbol del Centre Esportiu Vilassar, el nostre principal objectiu és que els nens i nenes gaudeixin durant l’estiu del seu esport preferit.
  • Per aconseguir-ho, tots els nostres entrenadors planifiquen les sessions setmanals, per poder combinar un bon aprenentatge amb la diversió necessària que manté al nen motivat.
  • Fem una distribució general d’objectius, que ens serviran com a guia per poder fer les tasques i preparar les consignes més adients:
 
DISTRIBUCIÓ GENERAL D'OBJECTIUS I ACTIVITATS

Dilluns: control i pase.

Dimarts: regat i cama no dominant

Dimecres: conduccio i finalització 

Dijous: competicions (finalització i joc real)

Divendres: excursions o gimcanes

 

 

És important que el nen comenci puntual la primera sessió a les 9 del matí, ja que és l’hora que la calor ens dóna una mica de treva.

Setmanalment farem rotacions dels primers entrenadors, perquè puguin passar per tots els grups i donar un toc diferent als nens. Creiem que és molt bo que els jugadors puguin estar amb diferents entrenadors, i veure com cadascun els aporta coses diferents.

 

OBJECTIUS I METODOLOGIA DE L’OPCIÓ PORTERS

  • Com cada any, també donem l’opció als porters de poder treballar de forma específica per poder millorar en tots els aspectes. Sabem que és una posició al camp molt diferenciada i que necessita entrenar i millorar aspectes molt concrets.
  • Volem treballar amb els nens amb una exigència molt elevada, però sempre demanant esforços positius; tot aportant una vessant lúdica a l’esport.  També es vol fomentar el treball en grup i el perfeccionament del treball individual.
  • Per aconseguir-ho apliquem un estil d’aprenentatge on donem molta importància a la presa de decisions del porter, i al perfeccionament de l’execució tècnica.
  • Dissenyem situacions d’entrenament basades en l’estructura i el funcionament del joc real del futbol i de la seva lògica interna. 
 

És important que el nen comenci puntual la primera sessió a les 9 del matí ja que és l’hora que la calor ens dóna una mica de treva.