INFORMACIÓ CAMPUS FUTBOL i TECNIFICACIÓ PORTERS

 
 

 

OBJECTIUS I METODOLOGIA DE L’OPCIÓ FUTBOL

  • En la novena edició del Campus de Futbol del Centre Esportiu Vilassar, el nostre principal objectiu és que els nens i nenes gaudeixin durant l’estiu del seu esport preferit.
  • Per aconseguir-ho, tots els nostres entrenadors planifiquen les sessions setmanals, per poder combinar un bon aprenentatge amb la diversió necessària que manté al nen motivat.
  • Fem una distribució general d’objectius, que ens serviran com a guia per poder fer les tasques i preparar les consignes més adients:
 
DISTRIBUCIÓ GENERAL D'OBJECTIUS I ACTIVITATS

Dilluns: control i pase.

Dimarts: regat i cama no dominant

Dimecres: conduccio i finalització 

Dijous: competicions (finalització i joc real)

Divendres: excursions o gimcanes

 

 

És important que el nen comenci puntual la primera sessió a les 9 del matí, ja que és l’hora que la calor ens dóna una mica de treva.

Setmanalment farem rotacions dels primers entrenadors, perquè puguin passar per tots els grups i donar un toc diferent als nens. Creiem que és molt bo que els jugadors puguin estar amb diferents entrenadors, i veure com cadascun els aporta coses diferents.

 

OBJECTIUS I METODOLOGIA DE L’OPCIÓ PORTERS

  • Com cada any, també donem l’opció als porters de poder treballar de forma específica per poder millorar en tots els aspectes. Sabem que és una posició al camp molt diferenciada i que necessita entrenar i millorar aspectes molt concrets.
  • Volem treballar amb els nens amb una exigència molt elevada, però sempre demanant esforços positius; tot aportant una vessant lúdica a l’esport.  També es vol fomentar el treball en grup i el perfeccionament del treball individual.
  • Per aconseguir-ho apliquem un estil d’aprenentatge on donem molta importància a la presa de decisions del porter, i al perfeccionament de l’execució tècnica.
  • Dissenyem situacions d’entrenament basades en l’estructura i el funcionament del joc real del futbol i de la seva lògica interna. 
 

És important que el nen comenci puntual la primera sessió a les 9 del matí ja que és l’hora que la calor ens dóna una mica de treva.

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 

CELEBRA LA TEVA FESTA 

AL CAMP DE FUTBOL!

EL CEVILASSAR VESTEIX

 

 

 
PROPER PARTIT LLIGA CEVILASSAR

CEVILASSAR 

vs

FE MONTGAT

Dia: 06/10/2018

Hora: 20:00H

LLOC: MPAL DE MONTGAT

(MONTGAT)

DARRER PARTIT CEVILASSAR
CEV 1-0 UD CIRERA


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode