PROPERAMENT INFORMACIÓ ACTUALITZADA PER CAMPUS ESTIU 2018!

CAMPUS CEV 2017

(CAMPUS 2018 - INFORMACIÓ PENDENT D'ACTUALITZAR)

 

Benvinguts a una nova edició del Campus del Centre Esportiu Vilassar. Aquest any tornem a oferir un estiu ple de diversió amb les nostres propostes d’activitats. Aquesta edició comença el dia 26 de juny i finalitza el 29 de juliol. Al setembre el Campus continua del 4 al 15 de setembre.

 

CAMPUS SETEMBRE

Al mes de setembre també oferim l'EDICIÓ CAMPUS SETEMBRE 2017. Les dates d'aquesta nova edició són les següents: del dilluns 4 al divendres 8 de setembre (una setmana, amb 5 dies d'activitat). ACCEDIR A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS!

 

INFO CAMPUS ESTIU 2017

Pel que fa al Campus d'Estiu, en funció de les preferències dels nens/es, poden escollir entre les nostres dues opcions:

  • Campus de  Futbol 
  •  Campus de Porters 

 

Totes dues es desenvoluparan per separat, i cadascuna amb objectius diferents per aconseguir que durant l’estiu puguin aprendre coses noves mentre fan el que els agrada.

Durant les hores de més calor, es realitzarà diàriament* la sortida al Parc Aquàtic Illa Fantasia, per poder refrescar-nos  amb les piscines, atraccions i tobogans.

A continuació passem a detallar-vos per separat cadascun dels punts importants, perquè pugueu tindre clar quin serà el desenvolupament i les activitats que realitzaran els vostres fills/es.  Si encara teniu dubtes en algun punt o voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho a les nostres oficines, al mail cevilassar@cevilassar.cat o bé al telèfon 626.51.34.06 (Carlos).

 

*excepte els dimecres (no hi ha sortida a Illa Fantasia)

 

DATES

En aquesta edició oferim les activitats des del dilluns 26 de juny fins el divendres 28 de juliol.

En total són 5 setmanes. El nombre de setmanes a les que us podeu inscriure l’escolliu vosaltres mateixos: podeu apuntar-vos des d’una sola setmana fins a les 5 setmanes senceres.

 

HORARIS 

Oferim 2 horaris diferents, un de Matí i l’altre de Matí i Tarda. En els dos casos existeix la possibilitat d’inscriure els nens al servei de menjador.

L’horari de Matí és des de les 8:30 h. Les activitats comencen a les 9, però en el preu està inclòs el servei d’acollida fins a les 13:30 h.

El servei de menjador es desenvolupa de 13:30 fins les 15h: PREU SERVEI MENJADOR: 8,00€ (DIARI)

L’activitat de tarda és de 15h a 17h.

No hi ha possibilitat d’agafar només horari de tarda


EDATS

De 3 anys a 12 anys (nascuts entre el 2004 i el 2012). 

 

PLACES PER EDATS I SETMANES

Les places estan limitades per edats i setmanes, i serà respectat l’ordre d’inscripció. 

 

MÉS INFORMACIÓ:

 

PREUS I SETMANES (descomptes, roba, menjador...)

INSCRIPCIONS (Fer inscripció online!)

PLANNING D'ACTIVITATS  (Veure horaris i activitats)

ILLA FANTASIA    (Descobreix un dels punts més atractius del CAMPUS!)