PÀGINA OFICIAL DEL TORNEIG D'ESTIU DEL CENTRE ESPORTIU VILASSAR

 

 

EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLICARÀ EL CALENDARI DE PARTITS DEFINITIU UN COP ES TANQUIN LES INSCRIPCIONS DE TOTS ELS EQUIPS QUE PARTICIPARAN EN AQUESTA EDICIÓ DEL TORNEIG. MÉS INFO: Oficines del club o telèfons al cartell.

 

NOTÍCIES TORNEIG --------------------------------------------

 

MÉS QUE ESPORT, NOU PATROCINADOR!

Bones notícies, tenim nou patrocinador maresmenc, Més que Esport, una cooperativa social i sense ànim de lucre, orientada a donar suport a entitats esportives i de caràcter social, oferint recursos i serveis de qualitat. 

Més que Esport estarà present durant el Torneig oferint recursos com la realització de resum de vídeo de partits! Durant aquest darrer tram de la temporada ja vam poder gaudir de la qualitat dels seus serveis gràcies a la seva presència a les 3 eliminatòries de Copa Catalunya que va disputar el Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar.

 

CALENDARI DE PARTITS

GRUPS_CALENDARI TORNEIG .pdf (54,9 kB)

 
 

FUTBOL EMOTION, NOU PATROCINADOR!

Bones notícies, tenim nou patrocinador, FUTBOL EMOTION, una de les botigues d’esport més important en el panorama nacional formarà part del nostre torneig i ofereix molts avantatges pels equips participants. Ara us podeu fer equipacions esportives per a jugar el torneig a preu de cost, i no només qualsevol equipació, sinó de grans marques internacionals (Nike, Adidas, Joma...) amb estampacions i dorsals inclosos. Si esteu interessats, només heu de consultar a l’organització del torneig i us informarem. PD: Les equipacions s’han de reservar amb antelació.

Bones notícies, tenim nou patrocinador, FUTBOL EMOTION, una de les botigues d’esport més important en el panorama nacional formarà part del nostre torneig i ofereix molts avantatges pels equips participants. 
Ara us podeu fer equipacions esportives per a jugar el torneig a preu de cost, i no només qualsevol equipació, sinó de grans marques internacionals (Nike, Adidas, Joma...) amb estampacions i dorsals inclosos. 
Si esteu interessats, només heu de consultar a l’organització del torneig i us informarem. 
PD: Les equipacions s’han de reservar amb antelació. 
 

JA TENIM EL CARTELL!!!!

 

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode