PÀGINA OFICIAL DEL TORNEIG D'ESTIU DEL CENTRE ESPORTIU VILASSAR

 

EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLICARÀ EL CALENDARI DE PARTITS DEFINITIU UN COP ES TANQUIN LES INSCRIPCIONS DE TOTS ELS EQUIPS QUE PARTICIPARAN EN AQUESTA EDICIÓ DEL TORNEIG. MÉS INFO: Oficines del club o telèfons al cartell.

 

NOTÍCIES TORNEIG --------------------------------------------

 

FUTBOL EMOTION, NOU PATROCINADOR!

Bones notícies, tenim nou patrocinador, FUTBOL EMOTION, una de les botigues d’esport més important en el panorama nacional formarà part del nostre torneig i ofereix molts avantatges pels equips participants. Ara us podeu fer equipacions esportives per a jugar el torneig a preu de cost, i no només qualsevol equipació, sinó de grans marques internacionals (Nike, Adidas, Joma...) amb estampacions i dorsals inclosos. Si esteu interessats, només heu de consultar a l’organització del torneig i us informarem. PD: Les equipacions s’han de reservar amb antelació.

Bones notícies, tenim nou patrocinador, FUTBOL EMOTION, una de les botigues d’esport més important en el panorama nacional formarà part del nostre torneig i ofereix molts avantatges pels equips participants. 
Ara us podeu fer equipacions esportives per a jugar el torneig a preu de cost, i no només qualsevol equipació, sinó de grans marques internacionals (Nike, Adidas, Joma...) amb estampacions i dorsals inclosos. 
Si esteu interessats, només heu de consultar a l’organització del torneig i us informarem. 
PD: Les equipacions s’han de reservar amb antelació. 
 

JA TENIM EL CARTELL!!!!