CEVILASSAR 1-0 Unif. Badalona Sud

08.02.2011 12:15

EL SEGON ASSALT COMENÇA AMB VICTÒRIA

Aferrem-nos al què vulguem, a la èpica, al bon joc, a la primera volta, a la fe, al sentiment...Però sobretot aferrem-nos a la confiança que ens ha de donar la victòria d'aquest darrer cap de setmana. I és que després de dues setmanes consecutives sense conèixer la victòria, els nois entrenats per Toni F. Corominas van aconseguir vèncer al Badalona Sud en un dels partits més difícils que s’han viscut a casa. Possiblement en el terme “difícil” recaigui la millor proposta per definir els partits que ens resten d’aquí a final de temporada. Molts equips s’han reforçat, tots els conjunts estan molt més rodats, la lliga coneix al líder i, en definitiva, els equips no volen posar en safata l’ascens a cap dels equips que està a dalt. Costarà, costarà molt. I si no que li preguntin al Martinenc, que va perdre davant el Singuerlín (0-1), o al Llefià que tant sols va poder guanyar per la mínima al nostre pròxim rival, l’Argentona.

Així doncs, arribem a la conclusió que si la primera volta ja va tenir partits complicats en aquest Segon Assalt tindrem una batalla cada cap de setmana. La primera d’elles va ser la d’aquest passat diumenge davant un rocós Badalona Sud que no té pas problemes de memòria i que se’n recordava de la victòria a la primera volta.

El partit va ser molt complicat perquè el nivell de pressió ofensiva dels badalonins era molt exigent i per tant això dificultava una possessió de pilota correcte i feia que el joc dels nostres es veiés ressentit i incòmode. Tot i això, tot i la boníssima actitud i la gran primera part del Badalona, els nostres tenen sempre en ment que “ la millor defensa és un bon atac” i van mantenir la possessió de la pilota, evitant que els visitants tinguessin la pilota per fer-nos mal. Es van gaudir d’algunes aproximacions, però el desgast que suposava superar la primera línia de pressió feia que s’arribés a la zona de definició amb les idees força borroses.

A la segona part el ritme dels visitants, per força, no podia seguir sent tant fort com al primer temps. Així doncs el Vilassar es va seguir fent amb el control de pilota i amb més espais (encara que pocs) per poder jugar més còmodament. En aquests minuts el Vilassar va jugar a un gran nivell, amb bones triangulacions i un joc molt més fluid que faria molt més fàcil el fet d’intentar trobar un forat pel què intentar penetrar a la zona de perill. Aquest espai es va trobar mitjançant una de les revelacions d’aquest any, el carril esquerre del Vilassar: Edu Camps pujaria com una fletxa dins l’àrea i definiria a la perfecció per aconseguir el gol del partit (1-0). A partir d’aquest instant el Badalona va seguir apretant més i el Vilassar va poder sentenciar a la contra en diverses ocasions, però en cap d’elles aconseguiria agafar més distància en el marcador (gols trets sota pal, parades del porter, pilotes al pal...).

Al final, gran victòria d’un Centre Esportiu Vilassar que és conscient de tres coses molt importants: primer, que el segon Assalt ja ha començat; segon, que serà un camí molt difícil; i tercer, que només depèn d’un factor: ell mateix.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode