ZONA SOCIS

SER SOCI ÉS EL SUPORT MÉS VALUÓS

PER FER CRÈIXER EL CLUB

Ser soci del CEVilassar és participar i ajudar a construir un club que va més enllà del futbol. Vol dir estar involucrat en el futur de l'entitat. Tal com recullen els estatuts, els socis tenen dret a expressar-se i participar en les assemblees generals, a ser elegibles i a votar en les eleccions a la presidència. És a dir, els socis tenen dret a decidir sobre el futur del seu club.

(cartell de la temporada 12-13)

 

ELS DRETS DELS SOCIS

Els socis tenen dret a votar a les eleccions a la presidència del club. Se celebren cada 4 anys i per exercir el vot es requereix ser major d'edat i tenir una antiguitat com a soci superior a un any. El soci també té dret a ser elegible per formar part de la Junta Directiva.

També exerceixen el seu dret a vot l'Assamblea General Anual i/o en les assemblees extraordinàries. L'Assemblea General Anual és l'órgan suprem de govern del club i els seus acords són vinculants per a tots els socis i la Junta Directiva.

Tots els socis tenen dret a expressar-se lliurement a través dels órgans de comunicació oficials del club. Pots contactar amb el club en persona, a les oficines del club, per telèfon 93 750 70 31, o per correu electrònic cevilassardalt@gmail.com .

Ser soci del CEVilassar és formar part d'una entitat que defensa valors com l'esportivitat, el civisme, el respecte als altres i a les coses dels altres i a la solidaritat.

Els socis tenen un número de soci que els identifica dins el club.

Tots els socis poden accedir a les instal·lacions del camp de futbol per gaudir de les activitats que s'hi desenvolupen. Així mateix, en dies de partit del Primer Equip, els socis tenen lliure accés com a espectadors.

PARTIT DE SOCIS AL CAMP DE VALLMORENA

Gaudeix d'una emocionant jornada en que els socis es poden sentir com els jugadors del Primer Equip jugant un partit en el Municipal de Vallmorena. Des dels més petits fins als més grans.

 

TIPUS DE SOCI i PREUS

Aquests preus corresponen a diferents categories de Socis però tots ells tenen la característica comuna de ser carnets que col·laboren (i molt) amb el club i de ser abonaments que et permeten l'accés gratuït a tots els partits del Centre Esportiu Vilassar (Primer Equip i futbol base). Els preus oscil·len des dels 25 euros (el més barat) fins als 200 (el més car). Així doncs uns preus, sobretot el de 25 euros, molt econòmics i que pretenen facilitar a tota la família verd i blanca l'accés als partits del Primer Equip.  I és que s'ha de tenir en compte que els preus de les entrades en aquesta categoriea estant entre els 9 i els 12 euros; per tant: la opció "Soci" és una gran sol·lució per a totes les butxaques verd i blanques que vulguin seguir de ben aprop aquests moments dolços de l'equip.

 

A continuació específiquem les categories i preus establerts per a la Temporada 13-14*:

SOCI D'HONOR: 200 euros.

SOCI PREMIUM: 100 euros.

SOCI COL·LABORADOR: 50 EUROS

SOCI JUBILAT: 25 EUROS

SOCI JUNIOR: 30 EUROS (-25anys)

ABONAMENT 10 PARTITS: 40 EUROS*

 

*Consultar condicions especials amb l'entitat en relació a aquest tipus d'abonament.

>DESCARREGAR FULL SOL·LICITUD SOCIS: full inscripcio CEV SOCI NOU.xlsx (25,7 kB)
 
 

*Els cobraments de la quota es realitzen a l'inici de temporada.

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode