Qui som?

Darrere de tota organització s’hi amaga un grup humà que fa i desfà constantment amb l’única intenció que les coses sortin el millor possible. Per a que tot vagi sobre rodes és imprescindible gaudir d’un bon grup humà. El CE Vilassar sempre ha estat format per gent del mateix poble i al servei del poble. El club s’ha vist sempre com a una plataforma d’oci i de representació de Vilassar de Dalt a nivell comarcal.

La gent que forma el CEV la podem dividir en dues parts ben diferenciades, tot i que treballen contínuament en harmonia:

 

1-Directiva del CE Vilassar

Avui dia la cúpula de l’entitat, els qui fan que aquesta respiri i funcioni, són també gent del poble. Ja s'han superat els 6 els anys des de que es van celebrar les últimes eleccions a la presidència del club. Durant el curs 11-12 s'haurien d'haver celebrat unes noves eleccions però només hi va haver una candidatura: formada per part dels mateixos directius i per nous companys. Avui dia el CEVilassar segueix està presidit pel senyor Xavier Boldú i dirigit per tot un seguit de persones que tenen experiència en el món del futbol i el seu entorn social, econòmic i esportiu. Aquests són els qui formen part de la renovada directiva del CEV: 

  • Xavier Boldú, President del CE Vilassar.
  • Ramon Garcia, Vicepresidència de l'entitat.
  • Josep Lluís Petit, Secretari.
  • Jordi Torrent, Tresoreria.
  • Resta de Directius del CEV: Manuel Estrelles, Dimitri Mtchedlidze, Joan Antoni De Paco i Carles Povedano.
 
  • A la secretaria us atendrà Silvia Martín
  • Departament Comunicació encapçalat per David Casany

 

2-Coordinació esportiva del CE Vilassar

El funcionament del CE Vilassar depèn bàsicament de dues columnes vertebrals: la primera d’elles és l’abans mencionada directiva del club, i la segona és la coordinació esportiva.

En aquest apartat hi trobem tots els equips tècnics del club (formats per entrenadors titulats) i a més a més topem amb tres dels principals promotors del futbol base en aquesta entitat: Josep López, Sergi González i Carlos Barberán. Aquestes tres persones són les encarregades de gestionar les categories del futbol base i Primer Equip.

En total el CE Vilassar gaudeix de més de 50 persones (entre directiva, coordinació i equips tècnics) que intenten fer d’aquesta entitat un club cada vegada més gran i, a cada dia que passa, de més referència. I el grup humà no s’acaba aquí: el perquè de tot plegat és el conjunt de nens (gairebé 400) i socis que formen part del CE Vilassar i que ajuden, amb la seva afició al món del futbol, a què dia rere dia aquest club vagi a més.

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode