VISITA LA NOVA PÀGINA WEB: 

CEVILASSAR.CAT

 

 
ESTÀS VISITANT L'ANTIGA PÀGINA WEB!!!!

 

 
INFORMACIÓ SOBRE L'ÀNTIGA WEB:

La pàgina web del CE VILASSAR

 El portal Web del CE VILASSAR no pretén més que ser un dels molts espais d’interacció dels quals gaudeix l’entitat. Les noves tecnologies regnen el panorama comunicatiu actual i gairebé totes les organitzacions consten d’una pàgina web on donar a conèixer el seu què. 

Aquest podríem dir que és el “punt de trobada virtual” entre el club i el seu entorn.  Aquí  és on els jugadors, equips tècnics, familiars, vilassarencs, etc. , podran trobar tot allò que desitgin en relació a la seva entitat futbolística.

 

Continguts

-Els partits

Tots els resultats i les agendes dels caps de setmana sempre al vostre web. A tot això també hi ha la possibilitat de consultar algunes cròniques de partits (sobretot en el cas dels més grans: Primer Equip, Filial i categories competitives del futbol base). En relació als partits també existeix la possibilitat de conèixer com van ser i quins resultats van tenir a través del Programa Radiofònic "FORA DE JOC". Un programa en què moltes setmanes es publica al web el seu editorial/resum sobre tot el succeït durant el cap de setmana.

 

-Informació sobre les plantilles

A cada equip li correspon un espai propi en el qual s’hi veu reflectida una fotografia general de la plantilla i a més a més informació sobre tot el seu equip tècnic i els seus jugadors.

 

-Notícies sobre el Club

No només hi haurà informació fixa sobre la nostra entitat sinó que anirem actualitzant el portal amb notícies relacionades amb el CE Vilassar. Aquestes notícies són les que poden anar relacionades amb aspectes com els mateixos partits, les celebracions (Diada del Club, Futbol Mix, Xocolatades, dinars populars, etc.), l'organització de torneigs de futbol 7, els Campus de futbol (Nadal, Setmana Santa i  Estiu), decisions de la directiva del Club, comunicats per part de la coordinació esportiva cap als jugadors, i d’altres.

 

-Multimèdia

A l'apartat multimèdia del web es poden anar trobant fotografies, vídeos i àudios al llarg de tota la temporada.

"Programa radiofónic FORA DE JOC": un programa que s'emet tots els dilluns de la temporada a Ràdio Vilassar de Dalt. Des del portal web es pot escoltar en directe o bé descarregar-se'l a través del Podcast.

 

-Xarxa social

 Una de les moltes altres novetats és la presència de les xarxes socials, un apartat molt llaminer per a tot el jovent. Des de la pàgina web es recondueix, a través d’hipervincles, a Facebook i Twitter; i també a la inversa. Aquestes dues plataformes són d’una gran utilitat per augmentar el nivell d’interacció entre el club i els seus principals públics objectius. A través d’elles s’hi donen a conèixer notícies, resultats, classificacions; s’hi pengen fotografies, àudios, vídeos; així com també s’hi proposen temes per publicar al portal web.

 

-Premsa

Aquesta secció de "Premsa" és la que es dedica al contacte amb els mitjans de comunicació i la resta de departaments de premsa de les diferents entitats que puguin estar interessades en contactar amb nosaltres.

 

-Socis

Vosaltres també gaudiu d’un espai dedicat íntegrament a la informació relacionada amb novetats, notícies i promocions per a socis.

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode