NOTÍCIES CEV

DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO 2018

13.02.2018 19:39

QUÈ EN SAPS SOBRE EL 

PROGRAMA FORA DE JOC?

La jornada de descans de “Carnaval” (sense partits oficials) ha donat també un programa de descans pel Fora de Joc. Coincidències del destí: aquest descans ha coincidit amb el ‘Dia Mundial de la Ràdio’ (dimarts 13 de febrer). Malgrat no realitzar programa aquesta setmana, aprofitem aquesta efemèride del ‘Dia Mundial de la Ràdio’ per publicar un divertit qüestionari de 10 preguntes sobre el programa. Saps alguna cosa sobre els inicis? Sobre l’equip del programa? Les seves seccions? Pots recuperar alguna informació accedint al Podcast del programa :)

 

Participar té premi!

Entre tots els participants sortejarem que pugueu participar en un programa per viure en directe com es realitza el Fora de Joc als estudis de Ràdio Vilassar de Dalt. Informarem sobre els resultats a l'App del CEVILASSAR! Si encara no la tens la pots descarregar aquí!

 

Endavant! (si no veus bé el qüestionari fes clic per completar-lo a la seva pàgina original!)

 

 

Fora de Joc nº225

30.01.2018 23:27

FORA DE JOC Nº225: 

QUÈ DIRÀ EL MIQUELET?

  • Protagonistes: Xavi Cusidó (Primer Equip), Arnau-David-Pau (BenjamíE), Modesto Fraile (Coordinació), Sergi Ciurana (Juvenil 'A') i Miquelet

Fora de Joc número 225. Un programa on ressaltem la fi de la primera volta per alguns dels equips del futbol base i on també aprofitem per fer balanç en algunes de les categories de f11 i f7. En futbol7 tenim l'honor d'entrevistar a Modesto: una entrevista que ens convida a ser optimistes de cara a la 2a volta de tots els equips alevins i benjamins (incloses les categories de Preferent!). 

En f11 el balanç el fem sobre la primera volta del Juvenil A, ho fem amb el seu mister Sergi Ciurana després del triomf al camp del Badalona. En futbol base tanquem el cercle d'entrevistes xerrant amb l'Arnau (entrenador), el Pau i el David: tots tres protagonistes del Benjamí E.

 Per obrir programa parlem amb Xavi Cusidó (Primer Equip) i per tancar especial Extra-Podium amb Miquelet. No us perdeu el tram final perquè és molt divertit i té una sorpresa amb forma de "declaració"!

 

Imatges | Aleví 'A' 0-6 FCBarcelona

22.01.2018 19:47

IMATGES ALEVÍ 'A' vs FCBARCELONA

Descobriu les millors imatges del partit #AlevíPreferent entre l'Aleví 'A' del Centre Esportiu Vilassar i el Barça. Totes aquestes imatges estan disponibles a l'App CEV o als comptes de Facebook o Instagram del #CEVilasssar! Dimarts publiquem fotografies de l'Escoleta CEV! 

 

El partit

Els nostres alevins van caure clarament en un partit marcat pel fort vent. A la primera part el resultat va ser molt ajustat: 0-1 favorable al Barça. A la represa dues accions puntuals van fer que els blaugranes marxessin en el marcador. En el darrer dels quarts els líders de la categoria van ampliar distàncies amb més gols fins arribar a posar el 0-6 definitiu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>