ILLA FANTASIA

 

 

Habitualment aquest és el punt sobre el que es plantegen més dubtes. Tot seguit intentem explicar-vos exhaustivament com funcionarà aquesta activitat. Si malgrat tot continueu tenint dubtes o consultes no dubteu en contactar amb nosaltres per resoldre-les.

 

 • En finalitzar les activitats del matí al camp s’organitzaran dos torns per anar cap al parc aquàtic.
 • Els nens/es aniran cap els vestidors i es canviaran la roba esportiva pel banyador, la tovallola i les xancles.
 • A tots se’ls aplicarà crema de protecció solar facilitada pel club, amb una factor de protecció UVA/UVB 50.*
 • Les sortides a la Illa Fantasia s'organitzen 2 dies a la setmana. Més endavant es concretaran els dies.

 

*Si algun nen/a necessita un factor de protecció solar més elevat o un tipus de crema diferent, s’haurà de portar de casa, i en el cas dels més petits, comunicar-ho a l’entrenador/monitor perquè pugui aplicar-li.

 

 • Preparats amb la roba de bany i la crema, es puja a un autocar que ens vindrà a recollir a la porta del camp i ens traslladarà directament fins el parc.                  

 

 • A les piscines hi estarem uns 50 minuts. Els nens/es tenen unes zones assignades de bany, i en tot moment estaran acompanyats pels entrenadors i monitors.
 • En el cas dels més petits, (nascuts el 2013,2012,2011 i 2010) poden utilitzar les zones del parc assenyalades al plànol adjunt.
 • Per aquest grup d’edat el rati serà de 5 nens/es per cada responsable, que els acompanyarà en tot moment dins de les zones assignades.

 

PLÀNOL

 • La zona 1, anomenada “Els Pirates”, es una atracció en la que no hi ha piscines, i es tracta d’una sèrie de passarel·les, sortides d’aigua i fonts, on els nens/es es van mullant sense estar en cap moment dintre de l’aigua.

 • La zona 2 és un tobogan de poca alçada, anomenat  “Minitous”,  ideal per els més petits, amb una caiguda en una piscina de 50cm on els nens fan peu amb facilitat.

 • La zona 3 és la part de les escales de la piscina “El Jardí de les Delícies”, on els nens poden estar asseguts a les escales amb part del cos dintre de l’aigua, o poden nedar una estona supervisats i acompanyats pels entrenadors i monitors.

Per l’activitat de piscina, es poden portar “bombolles”, “braçals de piscina“, o qualsevol altre estri que faci que el nen/a es senti més segur i pugui gaudir plenament de l’activitat. Es poden portar diàriament o deixar-ho a les instal·lacions del club durant la setmana. En qualsevol cas és important que es comuniqui a l’entrenador o monitor responsable, per saber que fer amb el material.

Els més grans variaran diàriament la zona d’estada al Parc. D’aquesta manera podran gaudir i  aprofitar les atraccions. En funció de l’edat aniran a unes zones o altres, però en qualsevol cas  sempre tot el grup junt i amb l’acompanyament del responsable.

Finalitzat el temps de piscina, i novament amb l’autocar, retornarem al camp.

 

 

DUTXES

 • És obligatòria la dutxa després de les activitats del matí.
 • És important que portin una muda a la motxilla. En aquest cas no és obligatori que sigui la facilitada pel Campus. Per als nens que es quedaran a dinar, recomanem que la roba sigui esportiva i còmode per poder realitzar les activitats de tarda. 
 • Els jugadors més petits estaran ajudats en la fase de dutxes pels monitors/entrenadors.

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode