PREUS I SETMANES                     

HORARI MATÍ HORARI MATÍ i TARDA

1 setmana          115€

2 setmanes        210€

3 setmanes        280€

4 setmanes        335€

5 setmanes        375€

1 setmana          135€

2 setmanes        250€

3 setmanes        330€

4 setmanes        395€

5 setmanes        445€

 

El preu d’una tarda solta serà de 5 €-tarda.

En les possibles ampliacions de setmanes, respecte a l’indicat en el moment de la inscripció, s’aplicarà un 10% de recàrrec a la diferència entre els dos preus.

Exemple:  Si es vol ampliar de 2 a 3 setmanes en horari de Matí, s’haurà d’abonar 70  euros (que és la diferència entre els dos preus), més 7 euros que és el 10% sobre la diferència; o sigui 77 €.

 

DESCOMPTE

10% de descompte si la inscripció es realitza abans del dilluns 9 de Juny (inclòs).

10% de descompte en inscripcions de germans

 

PREU CAMPUS SETEMBRE

  • Campus Setembre (del 4 al 8 de setembre): 50,00€ (només matí)

 

MENJADOR

El servei de menjador es farà al Bar del Camp de Futbol, i d’aquesta manera no s’haurà de sortir al exterior en cap moment. Els menús es penjaran en aquesta web i a la porta de l’oficina abans de començar.

El preu diari del servei de menjador és de 8,00€. Està inclòs el menjar i els monitors durant la hora i mitja del servei.

Es podrà optar per contractar el menjador tota l’estada del nen/a, o bé de forma esporàdica.  En aquest cas, s’haurà d’avisar a primera hora a les oficines.

Si algú té l’opció matí i el nen es queda a dinar, el seu horari de recollida serien les 15:00h. Si es volgués ampliar fins a les 17:00h, s’hauria d’abonar, a més dels 8,00€ del menjador, el preu de la tarda, que són 5€.

 

DESCARREGA'T EL MENÚ!

(en breu disponible)

 

ROBA

En el preu del Campus/Esplai està inclosa la roba que els nens/es hauran de portar en les sessions del matí. Es facilitaran 3 samarretes i 2 pantalons. Si algú volgués adquirir-ne de noves, es podrà fer a les oficines del club per un preu de 5€ samarreta i 3 € pantalons.

La recollida de la roba es farà a partir del primer dilluns del mes de juny a les oficines del club.