INFANTIL 'A' 7 - 0 CD Premià de Dalt

08.02.2011 11:52

TRES PUNTS PER SEGUIR LLUITANT A DALT

Bon partit del Vilassar que des de l'inici va sortir a fer-se ràpidament amb el partit, portant el domini del mateix i deixant el marcador amb un clar 3-0 al minut sis que deixava molt encarrilat el partit. Tot aquest primer quart es va jugar a una bona intensitat i fent bones combinacions amb la pilota, sent clarament superiors al rival.

El segon quart l'equip va baixar una mica el ritme, cosa que va fer que hi hagués més pèrdues de pilotes, que no s'estigués sempre ben posicionat i que s’arribés amb poc perill a la porteria contrària.

Després del descans l'equip va tornat a agafar un bon ritme, i va tornar a tenir el control de la pilota per disposar de bones ocasions de gol, arribant dos gols més als últims minuts d'aquest quart.

L'últim quart va continuar de la mateixa manera i després de no finalitzar alguna bona jugada es va tancar el marcador amb dos bons gols des de fora de l'àrea.

En resum tres punts per continuar pressionant als dos equips que estan al capdavant a la taula.