JUVENIL 'A' 2 - 2 FP.Esc.Calella

08.02.2011 12:00

DOS GRANS EQUIPS FIRMEN UN GRAN EMPAT

El CEVilassar va remuntar el partit però l'empat el deixa a quatre punts d'un Sant Gabriel que no punxa

La primera part va ser dominada pel Vilassar Dalt. El Calella no s'atrevia a treure la pilota jugada des de darrere com fa habitualment, i es dedicava a sortir la major part de vegades amb pilota llarga al davanter centre i a buscar segones jugades. Però en una de les úniques ocasions que va tenir, va fer el 0-1. Va ser amb un servei de banda a favor del Calella, pilota a l'àrea, li arriba al 9 del Calella, la passa de tacó, i l'extrem esquerre marca a plaer entrant sol des de darrere. Però el Vilassar Dalt no es va pas rendir, i va tenir forces ocasions de gol per poder marcar, però en el partit d’aquest dissabte els nostres no es van mostrar tant fins de cara al gol com acostumen a estar-ho. Una de les millors ocasions de la primera part va ser un xut de Pau des de l'esquerra que va acabar al pal, i que hagués pogut ser l'1-1.

A la segona part, el Vilassar Dalt va seguir buscant l'empat, i es va bolcar a l'atac. Tant es va bolcar que en un ràpid contraatac visitant, al començar la segona part, es va donar el sorprenent i injust 0-2 pel Calella, resultat que es veia molt complicat de remontar, però no impossible.

El Vilassar Dalt va buscar retallar distàncies, primer mitjançant Roman, qui va estar apunt de marcar de cap. I minuts més tard, va arribar el 1-2, el millor gol del partit, anotat per Aitor, que va superar al porter amb una gran volea des de fora de l'àrea.

El premi del 2 a 2 no va venir fins al minut 80, minut en que primer es va expulsar a un jugador del Calella i en què una falta botada per Robert, va impactar en un defensor del Calella i es va acabar introduint dins la porteria, significant l’empat a falta de 10 minuts per concloure el matx. A partir de llavors, el Vilassar va buscar a la desesperada el 3 a 2 però aquest mai va arribar. El Callela a la contra també tindria alguna ocasió. Però al final el marcador no es mouria i l’intens partit entre calellencs i vilassarencs acabaria amb un empat que sap a poc a tots dos conjunts.

Amb aquesta derrota el Sant Gabriel es situa a 4 punts després de vèncer al camp del Rocafonda. La setmana que ve toca aixecar el vol al difícil camp del Bufalà.