AC Juventus 2 - 4 BENJAMÍ 'A'

08.02.2011 11:07

VICTÒRIA APÀTICA D'UN LÍDER DESCONEGUT

Partit dolent de veritat el que van disputar els nostres jugadors davant el cuer. Únicament podem salvar els primers 12 minuts de l’encontre, on l'equip va ser fidel al seu estil en la transició de la pilota i en la possessió de la mateixa, sense permetre a la Juventus traspassar la línia del mig del camp. Amb els dos gols aconseguits, obra de Mauro en xut llunyà i Victor en acció personal, el partit semblava resolt i vist per sentència. Però a partir del segon quart es torçarien les coses, i seríem nosaltres els qui no passaríem del mig del camp i a penes aconseguiríem enllaçar dues passades seguides. Els nervis i la precipitació van veure la llum i res funcionava en l'equip. Des del porter fins al davanter, cap es va salvar i va provocar que arribessin els dos gols del rival, que posaven un empat a 2 al marcador abans del descans, i deixarien incrèduls als presents, no tant pel resultat, que també, sinó pel pobre joc mostrat en aquest quart. I és que semblava que els líders fossin ells i nosaltres els cuers.

En el segon temps, i variant els plans inicials, es van introduir canvis, i es va donar entrada als jugadors més tècnics de l'equip, per aconseguir recuperar la pilota i la iniciativa del joc. Si bé és cert que es va aconseguir tallar d'arrel les arribades del rival, no es va poder tenir la possessió de la pilota i a l'equip se li notava nerviós i ansiós pel resultat.

En tot el tercer quart amb prou feines es van trenar jugades col·lectives i el gol arribaria en una falta que Pol executaria encertadament. En l'últim quart, i després del ràpid 2-4 en una acció de Victor, els jugadors rivals van baixar una mica els braços, i això va facilitar el treball per dominar el joc i evitar qualsevol tipus de problemes.

Així va acabar un partit insípid, en el qual podem extreure poques conclusions positives i sí moltes negatives que ens serviran perquè en un futur no torni a passar.