DESCOMPTES ACTIVITATS CE VILASSAR

04.06.2013 13:54

APROFITA LES REBAIXES DEL CEV!!!

  • Aquesta setmana (del 3 a 7 de juny) aprofita els descomptes en activitats organitzades pel CEV
  • CAMPUS-ESPLAI ESTIU: aquest 7 de juny finalitza el període per aprofitar el 10% de descompte
  • FESTA SOLIDÀRIA ILLA FANTASIA: només comprant entrada anticipada tens preu super-reduït
  • ENTRENAMENTS GRATUÏTS: a partir d'aquesta setmana i durant tot el mes de juny
  • TORNEIG FUTBOL BASE: S'allarga el període per aprofitar el descompte en la inscripció
  • TORNEIG FUTBOL SENIOR: Inscriu-te abans del dia 14 de juny i el teu equip s'estalviarà molt...

 

Així és, s'acaba la lliga però no pas l'activitat verd i blanca. En aquestes properes setmanes el Centre Esportiu Vilassar organitzarà diferents activitats per les quals pots gaudir de descomptes especials. En aquest mes de juny el CEV agafa energia i es disposa a oferir fins a 6 esdeveniments diferents per aquest temps estival: Entrenaments Gratuïts, Festa Solidària Futbol del Maresme, Campus-Esplai Estiu, Torneig Fbase Estiu, Torneig Senior Estiu i Torneig Illa Fantasia.

 

Festa Solidària Futbol Maresme: preus super-reduïts

La Festa Solidària del Futbol del Maresme (amb la col·laboració de la FCF i el suport de Illa Fantasia) dóna el tret de sortida a totes aquestes activitats en període càlid: aquest proper 8 de juny al Parc Aquàtic de la Illa Fantasia podràs gaudir d'una festa de final de temporada en el millor parc aquàtic i a més a més seràs solidari amb el teu club. En aquest sentit cal aprofitar aquests propers dies per comprar una entrada anticipada que et permetrà assistir amb un preu super reduït (pots comprar l'entrada a les oficines del club i al Telentrada).

 

Campus-Esplai Estiu: pots arribar a estalviar-te fins a més de 50€

Una de les activitats més esperades d'aquest estiu té en aquests propers dies la setmana clau si es vol gaudir d'un descompte: si vols inscriure't i vols gaudir d'un preu reduït aquesta és la teva setmana > fins al divendres 7 de juny gaudiràs d'un 10% de descompte. En aquest mateix web hi disposes de tota la informació sobre aquest Campus-Esplai Estiu 2013 (podent inscriure't online).

 

ENTRENAMENTS GRATUÏTS: durant tot el mes de juny

En la categoria d'Escola i en la modalitat de porters podeu aprofitar la oportunitat de gaudir de l'experiència "CEVILASSAR" de manera totalment gratuïta gràcies a aquestes portes obertes durant el mes de juny. En aquest mateix web hi teniu més informació sobre les PORTES OBERTES.

 

Torneig d'Estiu de Futbol Base: descompte prorrogat!

El torneig d'estiu per als més petits gaudia de descompte fins aquest passat dilluns però ens hem volgut sumar a aquesta setmana de descomptes i es prorroga el preu especial fins a finals d'aquesta setmana. Recordem que el preu normal és de 250 € i, en canvi, el preu reduït és de 210€. En aquest web també hi teniu tota la informació relacionada amb aquest II TORNEIG FUTBOLBASE.

 

Torneig d'Estiu de Futbol Senior: fins el dia 14 de juny tens descompte

El CEV no només pensa en els més petits sinó que també en els més grans... I és per això que es torna a organitzar un torneig d'estiu en dues categories: Senior i +30 (Veterans). El preu normal és de 450 €, però si inscrius al teu equip abans del 14 de juny t'estalviaràs fins a 50€ i només hauràs de pagar 400€. Al web hi tens més informació sobre aquest TORNEIG F7 2013.

 

I un acte més...

I a totes aquestes activitats hi afegim un Torneig de FUTBOL BASE més... En breus tindreu tota la informació sobre el Torneig de Futbol Base Illa Fantasia que organitza el CEV al Municipal de Vallmorena aquest mes de juny. Un torneig per a categories d'escola, prebenjamins, benjamins i alevins i que se celebrarà el proper cap de setmana del 15 i 16 de juny. Com díem, en breus tindreu tota la informació al web.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode