TORNEIG F7 SENIOR

Com ja és habitual cada estiu, el Centre Esportiu Vilassar organitza un TORNEIG DE FUTBOL 7 SENIOR a les seves instal·lacions. L'edició passada va ser tot un èxit de participació i en aquesta ocasió es pretèn, no només igualar, sinó que intentar millorar els serveis prestats a tots els equips participants en el Torneig. 

 

TORNEIG DE FUTBOL 7 SENIOR 2013. 

Informació essencial:

*Inscripcions: podeu inscriure el vostre equip a les mateixes oficines del CEVILASSAR o a través del telèfon 639 281 193 (Molina).

*Preus Inscripcions: el preu inicial és de 450 euros. Però si inscrius al teu equip abans del 10 de juny tindràs un gran descompte i el preu d'inscripció passarà a ser de 400 euros (l'equip campió de l'anterior edició està convidat al torneig)

*Dates: del 1 al 31 de juliol del 2013

*Premis: Als 3 primers classificats, al màxim golejador, al porter menys golejat i al millor jugador. L'equip campió gaudirà de "inscripció gratuïta" per l'any vinent.

*Categories: el Torneig F7 2013 constarà de 2 categories diferenciades (+30 ANYS i 18-30ANYS)

*Partits: fins a 7 partits assegurats 

*Instal·lacions: Mpal de Vallmorena (Vilassar de Dalt), un estadi de fàcil accés, amb pàrquing, vestidors i servei de Bar

*Canals de comunicació: totes les novetats i informacions sobre el torneig les podreu anar consultant al Twitter (@TorneigFutbol7) i al Facebook

 

CALENDARI DEL TORNEIG

 

Aquí teniu el cartell d'aquesta edició 2013: