ESCOLA CEV - PORTES OBERTES

22.05.2013 15:13

JORNADA DE PORTES OBERTES

 

Durant aquest mes de juny s'impartiran sessions d'entrenament gratuïtes. Tota la informació: edats, horaris, dies, condicions... la tens en la mateixa imatge que tenim a la part superior d'aquest breu article.

Com ja va passar en l'anterior temporada: tornem a donar la oportunitat de que tots aquells petits que tenen ganes de provar l'experiència de jugar a futbol ho puguin fer en una de les escoles referència del Maresme. En aquest sentit cal apuntar que en els darrers anys l'escola i el futbol de formació al Centre Esportiu Vilassar han passat a ser un model a seguir per moltes altres entitats maresmenques. 

 

Qualsevol dubte que tingueu..

Tot el què vulgueu aclarir ho podreu fer a les mateixes oficines del club i al telèfon (imatge) especificat. A tot això afegim que durant les sessions dels nens i nenes nascuts l'any 2009 es realitzaran reunions de la coordinació esportiva amb els pares dels jugadors.

 

Un darrer apunt: cal que els nens i nenes que vinguin a provar vinguin amb la roba adient per fer pràctica esportiva (en aquest cas: futbol en gespa artificial).