Primer Equip - Tres finals a casa

14.04.2015 23:23

MÀXIMA EMOCIÓ i 3 FINALS A CASA!

El Primer Equip arriba al darrer tram de la temporada encapçalant la taula classificatòria i amb les opcions d'ascens ben vives. A manca de 5 jornades per finalitzar la lliga, els de Jaume Bonet són líders, amb un punt d'avantatge respecte el Molinos (2n) i 6 punts respecte el Pla d'en Boet (3r; amb un partit menys). 

Dels 5 partits que resten per jugar-se, tres són a casa i dos són lluny de Vallmorena. En aquest sentit, doncs, des del Primer Equip s'envia un missatge a l'afició perquè aquesta respongui amb la seva presència al Municipal per tal d'animar i ajudar a l'equip en aquest tram decisiu de la temporada.

 

Dues finals molt exigents

Els dos propers partits possiblement siguin els més exigents: Canet de Mar i Molinos. I és que tots dos equips són rivals directes en la lluita per les dues places d'ascens de categoria (recordem que puja directament el primer i promociona el segon). En el cas del Canet, el conjunt blanc i negre és 4t classificat i en aquest partit que disputarà a Vallmorena es jugarà gran part de les seves opcions. En el partit d'anada, els nostres van aconseguir guanyar per 0 gols a 2, en un partit molt igualat i que no es va decidir fins al seu darrer tram. 

En el cas del duel davant del Molinos, els nostres es desplacen fins al Municipal de Vistalegre el diumenge 26 d'abril: allà, passi el que passi abans, estarà en joc gran part de les opcions per ascendir directament a la 3a catalana. En el partit d'anada el Molinos estava 7 punts per davant dels nostres i no va poder passar de l'empat 1-1 a Vallmorena. Des de llavors i fins avui, els de Jaume Bonet han aconseguit retallar aquells 7 punts fins a situar-se en la primera posició de la taula. 

En el cartell de les "tres finals a casa" també s'inclou el partit davant del Molinos, un desplaçament molt proper (a Mataró) i en el qual també seria perfecte poder comptar amb presència verd i blanca a les grades del camp mataroní.

 

Resta del calendari

Un cop el Primer Equip jugui davant del Canet i del Molinos, encara tindrà per davant 3 partits més: un a fora i dos a casa. Els de Jaume Bonet rebran a Juvesport, es desplaçaran a Valldemia i tancaran la temporada enfrontant-se al Sant Pol a Vallmorena.

 

Igualar la primera volta és ser campions

Si el Primer Equip calca  els resultats obtinguts a la primera volta  aconseguiria ser campió sí o sí. 

De fet els verd i blancs depenen de si mateixos per aconseguir aquest ascens somiat. Això sí, si no va ser fàcil a la primera volta, menys ho serà quan hi ha un ascens en joc. És per això, que de cara a aquests partits tant jugadors com cos tècnic aprofiten l'avinentessa per demanar el suport de l'afició: tenie ambient al Mpal de Vallmorena en les tres finals restants pot ajudar molt a aconseguir 9 punts vitals en aquesta lluita per l'ascens. 

 

Jaume Bonet al programa Fora de Joc

L'entrenador del Primer Equip aprofitava la seva presència a les antenes per enviar un missatge a l'afició.

Jaume Bonet deixava ben clar que "Aquells que dubten si venir o no, han de saber que aquest diumenge (vs Canet) és molt important que ens facin costat perquè ens juguem gran part de la temporada, ens juguem tres punts vitals per després ja poder anar a jugar-nos definitivament el campionat al camp del segon (Molinos). Per tant, demanem aquest últim esforç de venir al camp, fer-nos confiança, fer-nos costat.. Perquè als jugadors sempre els agrada que hi hagi molta gent al camp i segur que ajudarà a empényer l'equip veure Vallmorena amb un bon ambient".

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode