PRÈVIA: CE VILASSAR - CD MASNOU

03.05.2013 14:18

CEVILASSAR- CD MASNOU: VINE A VIURE EL DERBI DEL MARESME!!!

 

El Centre Esportiu Vilassar i el CD Masnou protagonitzaran aquest proper cap un dels partits de la jornada per molts motius: el primer d’ells és perquè es tracta d’un derbi maresmenc d’alta volada (el derbi de més categoria, ja que a 3a divisió només hi ha la UEV) i el segon dels motius gira entorn a tot el què hi ha en joc en aquest encontre. En aquest segon dels motius el què hem de remarcar és que el conjunt vilassarenc encara resta aprop de la zona de descens (a causa de la igualtat que hi ha entre la mitja taula i la zona baixa de la classificació) i necessita puntuar sí o sí davant els masnovins; i en el cas de l’equip d'El Masnou només cal mirar la taula classificatòria per adonar-se que lluiten per un objectiu tant ambiciós com el retorn a la 3a divisió. A tot això de ben segur que a Cerdanyola del Vallés estaran molt pendents del què pugui passar en aquest partit, ja que de guanyar el Vilassar els vallesans dependrien d’ells mateixos per pujar matemàticament a 3a divisió: una victòria del Cerdanyola en front del Farners combinada amb una victòria dels nostres seria la fórmula exacte per ascendir.

A més a més cal afegir una dada que fa, d’aquest derbi, un encontre molt i molt atractiu: el Masnou no ha perdut cap partit en el què portem de 2a volta. De fet, no perd cap encontre, precisament, des d’aquell impressionant 1-5 dels nostres al seu propi camp. Recordem que aquella golejada va significar la primera victòria del CEV a la Primera Catalana i a partir de llavors els de Toni F.Corominas han realitzat una segona part de campanya molt més bona que la primera. Una segona part de temporada repleta de bons resultats i de molt bones sensacions davant rivals de la part alta com el que tindrem aquest cap de setmana (el Masnou): guanyant a l'Horta, puntuant a Cerdanyola i perdent per la mínima davant el Farners.

Així doncs, amb aquest precedent de victòria verd i blanca balsàmica a Masnou i amb tot el què es despendrà com a conseqüència d’aquest partit (amb un Cerdanyola pendent del que passi aquí), podem dir que tenim al davant un gran derbi maresmenc, un autèntic partidàs que ningú es pot perdre! Us esperem aquest diumenge 5 de maig a partir de les 12’00h al Mpal de Vallmorena!!! Volem la victòria perquè un derbi sempre s’ha de guanyar i volem la victòria perquè el CEV, com ja  va fer a Masnou a la primera volta, necessita tornar a donar un cop sobre la taula per seguir remant cap a la confirmació de la permanència.

 

MÉS INFORMACIÓ:

COMPARATIVA DE TOTS DOS EQUIPS

TRAJECTÒRIA DEL CEVILASSAR AQUESTA TEMPORADA 12/13

TRAJECTÒRIA DEL MASNOU AQUESTA TEMPORADA 12/13

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA GRUP 1

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode