CD MASNOU 1 - 5 CE VILASSAR

03.12.2012 01:23

PARTIDÀS, GOLEJADA I PRIMER TRIOMF A LA CATEGORIA! 

  • Exhibició del CEVilassar (1-5) al camp del Masnou 
  • Mendo (2), Loren, Roger i Galeano marquen els gols de la 1a victòria del CEV a la categoria
  • El CEV va saber controlar l'inici boig d'una 2a part amb pluja de gols
  • Debuta Juan Pedro i Loren torna a deixar mostres de qualitat i marca

 

Diuen que li segueix, l’aconsegueix. I el Centre Esportiu Vilassar portava gairebé 3 mesos intentant buscar la seva primera victòria a l’exigent categoria de la 1a Catalana. Dotze jornades en què la mala sort, la mala punteria i els errors puntuals han estat factors decisius per no conèixer el triomf. En contra de tot pronòstic supersticiós la jornada 13 haurà estat aquella jornada en què el CEV aconseguia per primera vegada en la seva història sumar els 3 punts a la 1cat. Aquest diumenge la mala sort, la mala punteria i els errors puntuals desapareixerien del mapa per donar pas a un dels millors partits dels verd i blancs. El nivell de joc dels nostres gairebé sempre ha estat a l’alçada de la categoria però calia un “plus” per aconseguir fer-se amb el triomf. I el plus l’han aconseguit realitzant un autèntic partidàs al Mpal d’Esports d’ El Masnou. Davant els masnovins victòria, ni més ni menys que, per 1 gol a 5 i #3punts que injecten moral i optimisme a un equip que, per treball i futbol, mereixia molt més premi del què havia rebut fins a dia d’avui.

 

Primera part molt favorable

Curiós cuer el CEVilassar. Un cuer què ha dominat la possessió de la pilota en gairebé tots els seus partits i un cuer que ha desplegat un futbol digne de posicions capdavanteres. I amb aquest estil d’equip important, d’equip campió , el CEV no s’ha amagat ni ocupant una darrera plaça de la taula que mai agrada copar. Malgrat els resultats no acompanyin:  l’estil no es toca i això sempre ho ha tingut clar Toni F.Corominas. I amb aquest estil de joc de toc, de joc de possessió de pilota era amb el què s’afrontava el partit a Masnou. I ja en el tram inicial es va veure a un CEV gaudint del domini de l’esfèrica i a un CDMasnou protegint la seva àrea al darrera. Aquest domini visitant va propiciar que els locals aturessin el joc en moltes ocasions: i l’aturaven amb faltes. Aquest cúmul de faltes propiciaria fins a 5 targetes grogues pels masnovins a la primera part del matx (un fet que els hi acabaria passant factura).

Aquest domini no només tindria com a conseqüència les targetes locals sinó que també començaria a tenir com a conseqüència ocasions de perill pels verd i blancs. Primer Roger ho intentaria amb una vaselina per sobre del porter que acabaria marxant per ben poc, i desprès Loren amb un xut que acabaria rebutjant el porter del CD Masnou.

Els vilassarencs començaven a posar la por al cos als locals, però amb això no hi havia prou: calia materialitzar alguna d’aquestes ocasions perquè aquest índex de poca efectivitat ens havia condemnat en els anteriors partits. Aquesta materialització de les ocasions va veure la llum gràcies a una obra d’art de Mendo al minut 42: el migcampista verd i blanc, des de tres quarts de camp, veia al porter local avançat i amb un subtil xut picaria la pilota per superar-lo per alt i posar el merescut 0-1 en el marcador.

El partit encara es posaria més de cara quan al minut 44 el jugador del Masnou Aitor era expulsat al veure la segona targeta groga (ja havíem comentat que tanta tarja li acabaria passant factura al Masnou). Així doncs, encara restava tota la segona part i els locals l’haurien d’afrontar en inferioritat numèrica.

Per mostrar-se superiors al Masnou un dels jugadors que més s’estava notant en el terreny de joc era Juan Pedro: nova incorporació d’aquesta setmana al CEV; un jugador amb moltíssima experiència i un jugador que ja s’ha fet amb la confiança del cos tècnic i de tots els seus companys: per la seva manera de dirigir a l’equip tant al mig del camp com en el vestuari.

Amb el resultat de 0-1 s’arribaria al descans. Els de Toni F. Corominas havien donat un cop sobre la taula marcant el primer del matí però l’experiència viscuda jornades enrere no convidava a relaxar-se (a Farners també es guanyava 0-1 i els visitants també jugaven amb 10 i al final els gironins acabarien remuntant 2-1).

 

Pluja de gols 

Els primers instants de la represa serien el reflex del què anava a passar durant la segona part: una pluja de gols màgica. La setmana anterior el Cerdanyola ens marcava al primer minut de la segona. Lliçó apresa, i tant apresa... Tant apresa que al minut 46 d’aquest Masnou-CEVilassar Loren marcaria el segon del matí desprès d’una gran jugada col·lectiva (0-2).

Loren ja havia deixat detalls de qualitat en el seu debut en l’anterior jornada i en aquesta ja acconseguia marcar el seu primer gol com a vilassarenc. Un gol que injectava optimisme a l’equip per aquesta segona part: la victòria era possible! Però els fantasmes sempre tendeixen a deixar-se veure i costa molt que desapareguin... I el CD Masnou va reaccionar ràpid i tant sols un minut desprès, Bauli retallava distàncies en el marcador i feia el primer pels locals (1-2, min47). Cop dur pels vilassarencs que veien com un partit semi-sentenciat tornava a estar clarament obert. El partit estava boig. Però més boig anava a estar-ho quan la “possible” remuntada masnovina quedava sentenciada tant sols 2 minuts desprès: Roger feia l’ 1 a 3 desprès d’una falta lateral picada al segon pal. En 5 minuts de la segona part s’acabaven de veure fins a 3 gols. Ara novament el partit tornava a estar encarrilat pels vilassarencs: la renda tornava a ser de dos gols i el rival jugava en inferioritat numèrica.

Amb el 1-3 en el marcador el Masnou no voldria llençar la tovallola i insistiria en atacar per intentar retallar distàncies en l’electrònic. Però el CE Vilassar, ben posicionat en el terreny de joc i amb una excel·lent parella de centrals ex-masnovina (Ruben Salvador i Marc Reyes) no patiria gaire.

Ans el contrari: els vilassarencs voldrien més. Amb el CD Masnou bolcat a l’atac, es generaven tota una sèrie d’espais clarament aprofitables pels verd i blancs. Al minut 64 els vilassarencs aprofitarien aquests espais per marcar el quart gol del partit: una bona passada de Roger a l’interior de l’àrea acabaria amb una nova obra d’art de Mendo: qui, amb molta sang freda, feia el segon gol del seu compte particular i el quart pel CE Vilassar (1-4).

Ara sí, el partit estava sentenciat. Els vilassarencs van saber controlar el partit en tot moment: amb una bona defensa i ara al segon temps amb la introducció de jugadors molt joves que dotarien de frescura i aire a l’equip: Arturo, Berni Gispert (Juvenil B), De La Peña, Joan Egea i Cristian Martín anirien entrant en escena durant la represa. I si parlàvem de jugadors ex-masnovins com Reyes o Salvador, també acabaria volent tenir la seva quota de protagonisme un altre ex-Masnou: en aquest cas seria Galeano qui, al minut 74, marcava el que anava a ser l'últim gol del matx (1-5). D'aquest gol cal destacar, sobretot, l'emotiva celebració amb la banqueta.

 Ara ja sí que sí: era impossible que es pogués escapar la desitjada primera victòria dels verd i blancs a la 1ª Catalana. En el darrer quart d’hora poca cosa a destacar. Amb el resultat d’ 1-5 s’arribaria al final del partit. Era una realitat, sí: ja teníem al davant la primera victòria del CE Vilassar a la 1cat. I s’aconseguia amb una golejada a domicili.

Amb aquest triomf el CE Vilassar abandona l’ultima posició de la classificació i comença a retallar punts respecte als rivals de la zona baixa. El proper cap de setmana hi ha jornada general de descans i no es juga partit fins al diumenge 16 de desembre: rebent la visita d’un dels forts de la categoria: la UE Jonquera.  

 

FITXA DEL PARTIT > CD MASNOU 1-5 CE VILASSAR

 

FOTOGRAFIES PRÈVIA> L'11 titular del partit en què s'ha aconseguit la primera victòria a la 1cat!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode