SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA I A MIRAR CAP AMUNT!

• El CEVilassar aconsegueix superar als tercers classificats, La Jonquera, per 3 gols a 2
  • Una bona primera part (2-0) i una bona reacció final (3-2) claus per aconseguir els 3 punts
  • Els verd i blancs ja sumen 12 punts i retallen distàncies respecte la frontera de la salvació

Comencem a veure la llum. I ho fem gràcies a dues victòries consecutives de caire vital. Ens acostem al final de la primera volta i just en aquest tram final és on l’equip està començant a recollir els fruits al bon treball que s’ha estat fent durant aquest inici de temporada. Un treball que fins aquests darrers dies no havia tingut el premi de la victòria i que, a dia d’avui, ja s’ha vist recompensat en dues ocasions: la última d’aquestes ahir i davant un dels rivals més complicats de la 1a Catalana. El Municipal de Vallmorena aquest diumenge es preparava per una batalla atractiva però alhora molt complicada: la visita de La Jonquera, un equip que viu a la part alta de la taula, era tot un repte i els nostres sabien que, malgrat no ser fàcil, seguint la línia del triomf a Masnou es podia donar la sorpresa davant els gironins. I així va ser, un Vilassar molt endollat va aconseguir emportar-se els tres punts, una victòria que prolongava la bona ratxa engegada davant els masnovins (1-5) i una victòria que suposava guanyar per primer cop a la 1a catalana com a locals.

El partit començava molt bé pels nostres, i es que tant sols jugats 4 minuts una falta al lateral de l’àrea originaria el primer gol dels vilassarencs. L’autor del gol: Ruben Salvador, qui aconseguia posar la pilota al fons de la xarxa gràcies a un bon remat al pal mes llunyà (1-0, Rubén, min 4). Gol matiner que donava oxigen i que injectava més moral, encara, al CE Vilassar. Durant aquest tram incial La Jonquera, que gairebé no arribaria a la porteria defensada per Sergio Cano, patiria en carn pròpia una de les millors primeres parts del CE Vilassar en el què portem de temporada.

Desprès de poder augmentar la renda de gols a causa de diverses ocasions, els locals aconseguirien fer el segon del matí. Aquest arribaria desprès d’una magistral jugada de Galeano. El migcentre vilassarenc va arrencar des del mig camp amb la pilota controlada i marxant de fins a 4 jugadors va acabar realitzant una sensacional paret amb Roger per acabar definint magistralment (2-0, Galeano, min 43). Això sí, cal apuntar que un defensor també va acabar ajudant a què l’esfèrica acabés col·lant-se a l’interior de la porteria defensada per Patet.

Amb aquest sorprenent resultat de 2-0 s’arribaria al descans a Vallmorena.

La segona part tindria un guió semblant a la primera, però els protagonistes s’invertirien per donar pas a una bona reacció visitant; una reacció també marcada des de la banqueta: on Manuel Cabezos faria fins a 3 substitucions al descans.

Tant sols s’havia jugat 1 minut de la represa i la UE Jonquera acurtava distàncies en el marcador desprès que Josué creués una bona centrada de Quim al segon pal (2-1, Josué, min 47). El CE Vilassar en el primer tram d’aquesta segona part no gaudia de tantes ocasions com a la primera part i això donava esperança a l’equip visitant per posar taules en el marcador. Un empat que en pocs minuts acabaria sent una realitat. Al minut 60 Carlos marcava el segon per la UE Jonquera i posava les taules en l’electrònic (2-2, Carlos, min 60). Però no tot anava a ser positiu pels fronterins; i és que tant sols 7 minuts desprès d’aquest gol els visitants es quedarien en inferioritat numèrica al veure com Mabil era expulsat per doble groga. Una expulsió que tornava a donar alè a un Vilassar que s’havia deixat remuntar un 2-0 a favor. En el darrer tram de partit tant el CE Vilassar com la UE Jonquera anirien a pels 3 punts i disposarien de diverses ocasions per avançar-se al marcador; però finalment els verd i blancs serien els qui, feliçment, acabarien trobant aquest gol definitiu.

Quedaven tant sols 10 minuts de joc quan Xino centrava una pilota passada al segon pal, Makaay li cedia aquesta amb el cap a Cristóbal el qual prolongava cap a l’arribada d’Edu que fuselleria per baix al porter visitant (3-2, Edu Camps, min. 80). El tercer gol arribava a la part final del matx, amb poc temps de reacció pels visitants. Un gol en el què, curiós, van participar de manera decisiva els dos darrers fitxatges del CEV: Makaay i Cristóbal.

Desprès del gol, ja a la desesperada, La Jonquera intentaria buscar alguna aproximació de perill per aconseguir empatar el partit; però les dues pilotes penjades a l’àrea local acabarien sense cap tipus de conseqüència: gràcies al seu poc encert i també gràcies a una defensa vilassarenca molt endollada i molt concentrada. Amb aquestes dues aproximacions fallides de La Jonquera acabaria morint el partit; un partit que s’emportaven a els de Toni F.Corominas gràcies a una gran primera part i gràcies a no deixar de creure en la victòria malgrat veure com els visitants empataven al minut 70 de partit.

Aquesta victòria del CE Vilassar per 3 gols a 2 davant La Jonquera és la primera que aconsegueixen els verd i blancs com a locals en aquesta nova categoria. Una alegria que s’afegeix a la d’haver aconseguit el primer triomf a Masnou fa dues setmanes. Dada curiosa: en dues jornades el CEV ha sumat tot el què havia sumat en les 12 jornades anteriors (6 punts).

Ara l’equip verd i blanc ja pensa en el seu proper compromís: desplaçament complicat a Lloret, un camp on es podrien reduir encara més les distàncies amb la franja de la salvació.

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT CEVILASSAR 3-2 UE LA JONQUERA