Últims tornejos - Temporada 17/18

17.06.2018 22:46

GRANS TORNEJOS 

PER TANCAR LA TEMPORADA! 

  • Aquest cap de setmana (16-17 de juny) ha estat l'últim d'aquesta temporada amb partits. Els entrenaments finalitzen aquest proper 21 de juny 
  • Alguns dels nostres equips han jugat contra equips com Athletic de Bilbao, Villarreal, FC Barcelona, RCD Espanyol, At Osasuna, etc. 
  • Destacat: L'Aleví 'H' s'imposava al Torneig de Canet; al Torneig de l'Europa retrobament màgic amb l'Àlex

 

 Amb totes les lligues ja finalitzades i amb el Torneig CEV també realitzat, ja només restaven per jugar-se els darrers amistosos i tornejos lluny de Vallmorena. I és que aquesta setmana ja es tanca la temporada amb els darrers entrenaments del curs (últim dia: 21 de juny). D'aquests darrers amistosos destaquem que alguns dels equips ja estan començant a entrenar i jugar partits pensant en els reptes de la propera temporada. D'entre els reptes més destacats: el canvi del F7 al F11, on a dia d'avui alguns equips alevins estan intercalant tornejos de F7 amb els primers partits de F11 (categoria Infantil). 

 

Tornejos destacats per tancar temporada

 La setmana passada vivíem partits vibrants al Torneig de Vilassar de Dalt i alguns dels nostres equips jugaven davant de grans com Barça, Espanyol, Girona... En aquesta ocasió, no només hem tornat a jugar davant culers i pericos.. sinó que també hem afegit a d'altres rivals d'entitat com Athletic de Bilbao, Villarreal o Osasuna. 

Tots ells estaven presents en el Torneig Memorial Josep Barceló de Tordera. Allà hi van participar el nostre Benjamí 'A', Aleví 'A' i Aleví 'C'. En els enfrontaments directes amb aquests rivals els resultats van estar en tot moment molt ajustats. 

Destacar també la participació de l'Aleví 'D' al torneig del Junior (Sant Cugat) on s'enfrontava als locals, al FC Barcelona, Castelldefels, etc. 

 

Retrobament màgic a Europa

El Benjamí 'B' exhibia gran futbol davant les grades del Nou Sardenya, malgrat això no aconseguia emportar-se un Torneig del CE Europa que estava farcit d'equips de bon nivell. Una de les imatges més destacades del cap de setmana era la del retrobament amb l'Àlex, el jugador del Benjamí de l'Europa que ens va regalar "el somriure del Torneig del CEV" després de recuperar-se d'un traumatisme cranioencefàlic. Si ja va ser genial veure'l recupera't, ha estat màgic poder tornar-nos a trobar amb ell! 

 

Quin gran tancament de temporada! 

L'Aleví 'H' demostrava aquest passat cap de setmana que la seva evolució en aquesta temporada ha estat molt positiva, i ho feia emportant-se el Torneig de Canet. Allà també hi participava el Benjamí F. En categoria Benjamí destacar el gran paper del Benjamí 'D' al Torneig de Jabac Terrassa, arribant a la final i aconseguint un meritori sots-campionat. També hi va participar el Aleví 'G'.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode