Últim Fora de Joc 2012

19.12.2012 16:07

PROTAGONISTES MOLT ESPECIALS EN EL DARRER FORA DE JOC DEL 2012

  • CARLES POVEDANO “ Tenim qualitat de sobres per salvar la Primera Catalana”
  • SERGI GONZÁLEZ: “Ja no som uns desconeguts i en poc temps ens col·locarem a l’avantguarda dels clubs del Maresme”
  • Clica aquí per tornar a escoltar el programa

 

El passat dilluns es va emetre el darrer Fora de Joc de l’any 2012. Tenint en compte que els propers dilluns cauen en dates excepcionals (dilluns 24 i 31 de desembre) ja no es podran emetre més programes fins al mes de gener. Al tractar-se de l’últim programa de l’any, com és habitual, des de la direcció d’aquest es va intentar gaudir de protagonistes especials. D’entre els entrevistats hi trobem Jabel Granollers o Juan Pedro, tots dos ens van parlar sobre les esperançadores dues darreres victòries del CEV: per tant dues entrevistes molt optimistes per tancar l’any en quan a la informació del Primer Equip.

 

Carles Povedano al Fora de Joc

D’entre els protagonistes més especials en aquest FdJ hem de destacar la presència, als estudis de Ràdio Vilassar de Dalt, del President del CEVilassar, Carles Povedano. La seva primera intervenció en el programa va venir precedida de l’entrevista a dos petits jugadors del futbol base: el Quim Ortega i el Roger Aparicio (tots dos, jugadors del Benjamí B). En aquest sentit, Carles Povedano va afirmar que “És fantàstic, veure a dos jugadors del futbol base parlant aquí a la ràdio és algo que emociona, que agrada i que fa d’aquest programa un actiu més del nostre club”.

 

Balanç de l’any 2012 pel CEV

“El 2012 ha estat un any ple de moltes coses: hem pujat de categoria amb el Primer Equip, la qual cosa significa estar a Primera Catalana per primera vegada a la nostra historia; hem renovat Junta Directiva en el club amb incorporacions fantàstiques dins la Junta (crec que la junta està millorada en quantitat i qualitat); hem  sigut capaços de mantenir les importants categories d’ambdós juvenils, i moltíssimes més coses que han passat, amb d’altres equips que també han aconseguit ascensos... La veritat és que ha estat un any amb moltíssimes emocions”.

 Però en aquest 2012 no tot han estat alegries: “També és cert que hi ha hagut coses no tant positives com les lesions del Lluís Mabilón o el Vicente Bermúdez, que realment són lesions que no són gens agradables”.

 

Molt més que futbol al 2012?

 “Crec que hem seguit demostrant l’existència d’aquest valor a través de moltíssims actes com La Nit del Club, la Presentació dels Equips, els diferents Campus, aquest mateix programa de ràdio i moltíssimes més coses que organitzem en el dia a dia per transmetre moltes més coses que no pas només futbol”.

 

Que li demanem  al 2013?

"Com  sempre el què demanem és salut per tots els jugadors, familiars, socis i persones vinculades al Centre Esportiu Vilassar, i que tots  els equips del club puguin aconseguir els seus reptes tant esportius com personals que cadascun dels entrenadors  es plantegen a principi de temporada”.

 

Aguantarà la Primera Catalana el CEV?

“Crec que tenim qualitat de sobres per aguantar aquesta categoria. No hem aconseguit materialitzar els gols que hauríem hagut d’haver materialitzat però a nivell de joc i tal i com estan jugant: l’equip ha de mantenir la categoria”. “No puc dir que serà sense cap tipus de problema, però el cert és que si segueixen treballant així, tal i com s’esforcen crec que hem de poder mantenir aquesta categoria sense patiments. Tenim un gran cos tècnic, tenim grans jugadors molt compromesos amb l’entitat, amb el club i amb l’equip”.

 

SERGI GONZÁLEZ: “Ja no som uns desconeguts i en poc temps ens col·locarem a l’avantguarda dels clubs del Maresme”

A part de les importants paraules del President, al darrer FdJ de l’any vam tenir la sort de poder tancar el programa amb dos testimonis molt especials: les paraules dels Coordinadors Sergi González i Josep López.

Pel que fa a Sergi González, el coordinador esportiu va assegurar que: “Estem en una línia molt positiva. El Vilassar de Dalt com a club està creixent, estem augmentant en prestigi i això es nota quan  parles amb gent de Barcelona, amb ‘Damms i Cornellàs’, i ara per ells Vilassar de Dalt ja no és un desconegut, ja no és un equip que sorprenentment està a la Preferent, sinó que ja és un Juvenil que ja està totalment assentat a la categoria."

Sergi González va seguir afirmant que "El Juvenil B està lluitant també per ascendir, com a ‘B’, a Preferent (que seria un èxit brutal), els dos Cadets estant lluitant per pujar a Primera  i aquest any sembla que un o l’altre segur que no es quedarà a les portes i ascendirà; el tema del futbol formatiu està super ben treballat, amb 40 nens a l’escola que ens fa tenir unes arrels brutals i que ens donaran èxits futurs; a ells també s’hi uneixen uns Prebenjamins que apunten molt alt, els Benjamins del Pedro també... Jo crec que el Vilassar de Dalt està molt sà, és un arbre que realment s’ha d’anar regant però jo crec que en un o dos anyets donarem un salt de qualitat brutal i ens col·locarem a l’avantguarda dels equips maresmencs”

En quan a Josep López, el Coordinador Administratiu i Federatiu de l’entitat va afirmar que en relació als èxits i creixement del què parla el Sergi: “Aquesta tasca de creixement és una tasca per la qual ens hem de felicitar tots, no és una tasca només dels jugadors o entrenadors, sinó que de tots plegats, dels pares, de la Junta Directiva, de totes les persones que formen el club, inclús de les persones que esteu fent aquest programa de ràdio; per tant aquesta feina que s'ha fet durant el 2012 ha estat una feina en la qual tots hem sumat i en la que tots hem fet que l'entitat estigui arribant on està arribant, ja que tothom parla bé del nostre club”.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode