U.Escola Jàbac i Terrassa 1-11 Aleví 'A'

11.10.2010 16:49

L'equip va sortir al camp sense por i amb una molt bona intensitat. Ràpidament ens vàrem fer amb la pilota i tot seguit els nostres jugadors van començar a tocar i buscar espais per rebre l’esfèrica. Fruit d'aquesta possessió vam venir els primers tres gols de l’encontre. Els nostres jugadors de banda es van sumar clarament a l'atac i els migcampistes van saber combinar molt bé amb els davanters. S'arribava al final del primer quart amb un contundent 0-5. I malgrat el resultat, els jugadors verd i blancs no es van relaxar i van saltar al terreny de joc amb la mateixa actitud del primer quart. De fet a aquesta actitud d'intensitat li hem d’afegir el guany en precisió de passada i controls orientats, i és que gràcies a aquestes millores es van aconseguir marcar 4 gols més. La segona part s'encarava amb un marcador a favor molt voluminós (0-9) i va ser per això que van sortir a jugar un pèl més relaxats, encara que mai baixant a una intensitat dolenta. Potser l'excés en conduccions i la poca precisió davant del porter va fer que només es marqués un gol en cadascun dels darrers quarts.

El final del partit va ser un monòleg dels visitants, encara que com és evident la intensitat de partit va anar baixant progressivament. El resultat final de 1-11 demostra que s'està entrenant a un gran nivell i que si se segueix amb aquesta actitud i bon joc, de ben segur que es podran aconseguir coses importants.