Sortida al CAMP DEL MARTINENC

01.03.2011 16:32

ASSALT AL GUINARDÒ?

Què us assembla la idea d'un desplaçament massiu al proper partit del Primer Equip? Ens hi va l'ascens!

Ahir a la xarxa social, a través de peticions d'afeccionats i de idees plantejades pel cos tècnic i pel departament de comunicació va sorgir la següent qüestió: Estarieu disposats a omplir un autocar per anar a animar al Primer Equip al camp del Martinenc?

El nostre Primer Equip ha recuperat aquesta setmana el liderat, després de vèncer per 4 gols a 1 a la Guineuta i després de veure com el Llefià perdia el seu encontre a camp del Equipo Ja. D'aquesta manera, la setmana vinent visitarem al Martinenc com a primers classificats. La taula, ara mateix queda d'aquesta manera:

Així doncs, el Martinenc només resta a un punt de nosaltres. Per tant, el partit del proper cap de setmana (13 de març) serà vital per les aspiracions del nostre equip. Seguim somiant amb portar el nom de Vilassar per arreu de Catalunya i l'ascens a 1a catalana està molt aprop. El treball, l'actitud i el joc de l'equip serà clau d'aquí a final de temporada. Però existeix un darrer factor clau: l'afició. I és que sense el recolzament de tots vosaltres serà molt difícil aconseguir superar als equips que tant fort estant lluitant a dalt de tot de la classifiació. El segon assalt ha començat, i ara toca anar al Guinardó. Ells ens necessiten, ells ja ens han dit que seria màgic veure l'afició del Vilassar allà a Barcelona.

T'hi apuntes?

 

DESPLAÇAMENT AL GUINARDÓ

Tots aquells qui estigueu disposats a acompanyar al Primer Equip en el seu desplaçament al camp del Martinenc, estigueu atents a les següents indicacions:

  • El partit entre FC Martinenc i el CE Vilassar es disputarà el diumenge 13 de març a les 12h del migdia
  • El camp de futbol del Martinenc és el Municipal del Guinardó (just a sobre de l'Hospital de Sant Pau, Barcelona)
  • Necessitem que ens envieu un correu electrònic a cev@cevilassar.cat tot indicant el vostre nom, cognoms i quantes persones vindrieu
  • El preu del desplaçament és de 3 EUROS (GRATUÏT per jugadors del futbol base)
  • HORARIS: 9'45h SORTIDA des del Municipal de Vallmorena //  12'00h PARTIT  //   15'00h hora d'arribada a Vilassar

Per poder fer el desplaçament en autocar caldrà que siguem un mínim de persones. Si no s'arriba a aquest mínim, no es podrà realitzar tal desplaçament. De totes maneres, el què volem és saber quanta gent estaria disposada a apuntar-s'hi i a partir d'aquestes xifres tornarem a emetre un comunicat especifiant si és no possible fer tal desplaçament.

MÉS INFORMACIÓ:  cev@cevilassar.cat , comunicaciocevilassar@gmail.com i oficines del club (93 750 70 31)

També us podeu apuntar a través del grup del FACEBOOK

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode