Resultats negatius en categories competitives

05.12.2011 09:58

MAL CAP DE SETMANA PEL FUTBOL BASE

Juvenils, Cadets i Infantils desapereixen davant les grans cites.

El passat cap de setmana era d'aquells màgics, d'aquells en què ja es comencen a viure partits importants en les categories competitives del nostre futbol base. Tenint a alguns dels nostres equips a la part alta de la classificació o bé a d'altres intentant mantenir categoria, ara és quan comencen a venir aquells partits en què la taula classificatòria et diu si la jornada és important o no. De fet, en competició tot partit és una final, però quan jugues davant rivals directes aquestes finals adquireixen un al·licient especial.

Els juvenils no acaben d'aixecar el cap

Els nostres juvenils estan situats a les parts baixes de les seves respectives lligues, i en la darrera jornada comptaven amb bones oportunitats per intentar començar a remuntar a la taula. El Juvenil 'A' va desplaçar-se al camp del Europa i allà hi va perdre per 2-1; en un partit en què els escapulats van mantenir-se sencers malgrat jugar molts minuts en inferioritat numérica (una expulsió al minut 36 i una segona al minut 65) i van avançar-se en el marcador en dues ocasions. D'aquestes dues ocasions la més espectacular va ser la segona: després que els nostres juvenils empatessin a 1 el matx (min 80) els graciencs farien el 2 a 1 a l'instant: en el mateix servei de centre, sense tocar la pilota cap enderrera, esfèrica plantada al centre del camp i xut directe a gol, superant a un Andrés que estava un pèl avançat i que no s'esperava pas aquest xut dels locals.

Pel que fa al Juvenil B podem dir que va merèixer molt més que un empat a 1 davant la UB Catalonia, ja que es va dominar la totalitat del matx i a la segona part, després de rebre l'empat per part dels visitants, els nostres juvenils van gaudir de fins a 4 clares ocasions de gol però cap d'elles acabaria perforant la porteria barcelonina.

El Lloreda no ens deixa passar i el Cadet B cau golejat a Arenys de Mar (6-0)

El CEVilassar - Lloreda de cadets era un dels grans partits de la jornada, i no va defraudar en quan a emocions però sí en quan a joc i resultat. El nostres cadets no van jugar un bon partit i van cedir les regnes del matx a uns visitants que van jugar amb més intensitat i intenció que no pas els nostres. El passat dissabte es va calcar gran part del partit davant el Cirera: 0-2 pels visitants i remuntada dels nostres. Al minut 75 de partit, després dels gols de Pau Castillo i Cano, ens posàvem amb el 2-2 en el marcador. Però a l'instant, en la següent jugada, els badalonins aconseguirien el gol de la victòria, el gol que faria embogir a una grada del Lloreda que no va mostrar molt bones maneres a l'hora de celebrar aquell important gol (baixant a la zona de gespa, donant patades a les valles publicitàries i faltant el respecte a la resta d'una grada local que va callar i no va fer res més que mirar el lamentable show).

El Infantil A veu com el Vilassar de Mar s'agafa al liderat gràcies a jugadors de primera categoria ('divisió d'honor')

Poc a fer quan et baixen jugadors de tal qualitat. Van ser tres jugadors només, però van marcar la diferència (Albert Griera, Ignasi Navarro i Ignasi Llorenç). Sobretot el seu davanter, Llorenç, va ser qui va es coronaria com a jugador decisiu del matx al marcar dos gols a la primera part i posar als visitants amb un còmode 0-2 en el marcador. Lluís Torres retallaria distàncies en l'electrònic al min 42 però al final la UE Vilassar de Mar va sapiguer aguantar els constants, però tímids, atacs verd i blancs i va conservar el 1-2 que li suposa el liderat de la categoria.

En categories 'no competitives' hi ha bones notícies...

Tots els alevins, a excepció del Aleví 'A', van aconseguir guanyar els seus respectius encontres, destacant d'entre molts d'ells el del Aleví E, que va aconseguir una meritòria victòria per 7 gols a 2 davant el Cabrils, equip que estava liderant la categoria juntament amb els nostres. A tot això alguns dels nostres benjamins també ens han regalat bons resultats i, com no, el Prebe B va tornar a guanyar exhibint un gran nivell de joc.