RESULTATS DEL 12 i 13 DE FEBRER

15.02.2011 12:04

ELS NOSTRES JUVENILS NO FALLEN I L'ALEVÍ 'C' GUANYA PER SEGONA VEGADA CONSECUTIVA

Aquest darrer cap de setmana ens deixa moltes sensacions, algunes més positives que d'altres. Les que més alegria ens contagia són les notícies dels nostres dos juvenils, que segueixen molt vius en les seves particulars carreres per l'ascens de categoria. Tots dos equips tenien partits complicats.

El Juvenil 'B' rebia a casa a un Cirera que està en les posicions capdavanteres de la classificació. Els nois entrenats per Genís Mejías aconseguirien guanyar per la mínima (1-0) a uns mataronins que van jugar amb 2 jugadors més (expulsions locals) i amb un àrbitre que, sense cap tipus de motiu, aniria en contra dels nostres interessos (arribant a afegir fins a 11 minuts de descompte). Finalment, i per sort dels nostres, el marcador es va poder protegir fins al minut 100 de matx gràcies al gran esforç i sacrifici dels jugadors vilassarencs enfront d'un Cirera molt actiu i insistent.

Pel que fa al Juvenil 'A', els nois entrenats per Sergi González visitaven un dels camps més difícils de la categoria: el del Bufalà. Un camp en el què l'ambient de la grada contagia a uns jugadors badalonins que ho donen tot en cada matx. I en aquest partit no va ser una excepció. Els locals van donar tant que es van arribar a posar per davant en el marcador amb un clar 2-0. Al final però, gràcies a l'orgull i a la feina ben feta, els nostres juvenils van aconseguir una èpica remuntada (3-5) dins un escenari tenyit d'hostilitat.

D'aquest cap de setmana els resultats més destacats són les noves victòries de cadets, infantils, Aleví A i Benjamí A (tots ells lluitant a dalt de les classificacions). Però per sobre de tots,  destaquen 2: el de l'Escola, que tot i jugar molt bé va perdre davant d'una bona Juventus; i després la segona victòria consecutiva de l'Aleví C (4-2 davant la Llàntia).

Pel que fa a seniors, els nostres dos representants segueixen sense posar-se d'acord en aquest 2011. El nostre filial va guanyar 3 a 2 a l'Atlètic de Masnou; per contra, el Primer Equip, tot i jugar bé, va regalar els tres punts a Argentona (2-0).