RESULTATS DEL DARRER CAP DE SETMANA 8 i 9 DE GENER

10.01.2011 02:48

Aquí teniu els resultats del darrer cap de setmana. Diuen que l'èxit recau en la victòria, el cert és que aquesta no és la filosofia a seguir però sempre t'alegra veure com el treball realitzat dia rere dia als camps d'entrenament té els seus fruits en forma de resultat. L'objectiu principal del nostre futbol base és certament aconseguir la victòria. Però el concepte de victòria que tenim en ment no és el que té forma de 3 o 4 punts (depenent de la categoria), sinó que per nosaltres el veritable èxit recau en la formació de persones i jugadors. Som conscients que per arribar a l'èxit esportiu cal abans passar per la victòria personal, i aquest partit, de moment, va molt ben encarrilat.

Tot plegat és gràcies a la dinàmica de treball que ha adquirit en els darrers mesos el Centre Esportiu Vilassar. Aquesta dinàmica ha estat impulsada pels qui es cuiden de la salut del nostre club, així com també aquesta dinàmica ha estat, en concret, recolzada, ideada i realitzada per la coordinació esportiva i per tots els tècnics de l'entitat. El més important de tot, apart de l'alt nivell de professionalització del concepte "cos tècnic" al CEV, és que el conjunt de tècnics gaudeix d'una magnífica cohesió de grup que ajuda, i molt, a que la dinàmica de treball es faci més agradable i fluïda.

El balanç d'aquest cap de setmana ens mostra un 10-0-3. De les 10 victòries i de les tres derrotes n'extraurem tant els aspectes positius com negatius per intentar millorar en tot el que bonament es pugui. Tots els partits són importants, però d'aquests resultats hauríem de destacar alguns per sobre d'altres: és el cas de les ajustades victòries dels nostres infantils (l'Infantil A va guanyar al líder) i les importants victòries dels nostres seniors (el Vilassar B surt d'una petita crisi de resultats i el Primer Equip es proclama campió d'hivern al infernal camp del Carmel)