Proper diumenge 17 d'abril

12.04.2011 11:39

AQUEST DIUMENGE TINDREM 'MÉS QUE FUTBOL' !

·Aquest cap de setmana a tots els partits programats se’ls hi sumen dos de ben especials: el del Primer Equip davant el Llefià i el de l’Escola del FCB del Japó en front els nostres Alevins.

 

·Els partits estaran acompanyats d'una xocolatada popular, un xuta i guanya i el sorteig de dues entrades pel proper FCBARCELONA - RCDESPANYOL

 

El proper diumenge 17 d'abril viurem al Municipal de Vallmorena un dels primers actes d'aquest 90 aniversari: la diada 'Més que futbol'. Durant aquesta jornada se celebraran diferents actes que acabaran embocant en el importantíssim partit del Primer Equip davant el Llefià (rival directe en la lluita per l'ascens). A continuació podeu veure l'agenda d'aquesta diada:

  

  • 9'30h Inici de la Xocolatada popular: xocolatada popular amb galetes i pastes per tothom
  • 10'00h Inici del partit Selecció Alevins CEVILASSAR - Escola FCB Fukuoka:  El Futbol Club Barcelona té forces escoles arreu del món. I aquesta possiblement sigui una de les més exòtiques. En concret rep el nom de FCB ESCOLA FUKUOKA. Si en voleu saber més podeu entrar al mateix portal web del Futbol Club Barcelona o a la direcció web de la mateixa escola (www.fcbescola-fuk.jp). Aquest partit serà de futbol 11 i no pas futbol 7 i enfrontarà a l'escola nipona amb una selecció de jugadors de la nostra categoria aleví.
  • 12'15h CEVILASSAR - UNIFICACIÓ LLEFIÀ: un cop finalitzi el matx dels Alevins es donarà pas a l'escalfament previ a l’important partit del Primer Equip. I a les 12'15 h començarà un partit en què els nostres jugadors necessitaran tot el vostre recolzament per poder emportar-se tres punts que bé poden valer un ascens a PRIMERA CATALANA.
  • 13'00h Xuta i Guanya!!!: novament, i com ja esteu acostumats en les grans ocasions, el Centre Esportiu Vilassar us ofereix la possibilitat de participar en una nova edició del XUTA I GUANYA (des del mig del camp) 

I a més a més també podreu participar, ni més ni menys, que en el sorteig de

DUES ENTRADES PEL PARTIT FCBARCELONA-RCD ESPANYOL

(jornada 35 de la lliga BBVA)