Presentació temporada 2011-2012

05.10.2011 23:14

Aquest dimecres 12 d'octubre

LA PRESENTACIÓ D'EQUIPS OBRIRÀ EL TELÓ DE LA TEMPORADA RÈCORD 2011-2012

Diversos centenars de persones viuran en directe la Presentació oficial dels nous equips del Vilassar en un dia en què després d'un esmorzar popular es realitzaran les fotografies oficials de la temporada. El gran atractiu de la jornada serà l'impactant nombre de jugadors i entrenadors de l'entitat: 400 protagonistes sobre la gespa; una xifra que dobla la de l'any anterior.

El proper dimecres 12 d'octubre se celebrarà a Vilassar de Dalt la presentació dels equips que conformaran, en aquesta temporada 2011-2012, l’entitat de futbol del Centre Esportiu Vilassar (CEV). El dia es dedicarà a conèixer les formacions d’aquesta nova temporada a través d’alguns parlaments, de desfilada d’equips i de sessió fotogràfica. Fora d’aquest esquema principal també es duran a terme activitats que serviran per acompanyar la presentació dels conjunts verd i blancs. Tenint en compte els precedents, s’espera una gran afluència de públic. Com es fa evident, el fet que hi siguin presents tots els equips del futbol base fa que aquests més de 350 jugadors (entre futbol base i senior) portin amb ells a familiars i entorn.

Cal remarcar que l'assistència dels jugadors es de caire "obligatòria" perquè tots els equips han de gaudir de la seva formació de jugadors al complet (per realitzar la fotografia oficial de la temporada). Tots els jugadors, també important, han d'assistir a l'acte amb el xandall oficial del CEV i el polo blanc del club. Per últim també s'ha de tenir en compte el factor "puntualitat"; i és que cal que tots els protagonistes estiguin ja a les nostres instal·lacions a dos quarts de nou del matí (9'30h).

Matinar el proper dimecres 12 d'octubre tindrà premi: el premi d'un bon esmorzar*, el premi d'una presentació farcida de fotografies i el premi d'una bona estona d'activitats lúdiques i dinàmiques un cop acabada la presentació.

Amb tot, el què es vol aconseguir és fer entitat, fer club. I no hi ha millor manera de fer-ho que obrint les portes del CEVILASSAR a tota la seva família; una família que de ben segur se sorprendrà al veure l'espectacular increment de categories i jugadors que ha viscut el Centre Esportiu Vilassar en aquesta nova temporada.

 

*Esmorzar: entrepà de salsitxes + beguda (jugadors 2€; altres 3,5€); de 9'15h a 10'30h.

 

PROGRAMA D'ACTES:

-         a partir de les 10:30h Inici de la Presentació

-         11:30h al final de la Presentació: Foto familiar (Regal digital)

-         12:30 h Final foto

-         Fins a les 14:00h Activitats dinàmiques i entrenaments oberts.