PRESENTACIÓ EQUIPS - 7 DE NOVEMBRE 2010

02.11.2010 08:18

 NOTA DE PREMSA PUBLICADA A DIA 2 DE NOVEMBRE DE 2010 

El Centre Esportiu Vilassar es vesteix de festa!

ACTE: Presentació equips temporada 2010-11

DIA I HORA: Diumenge 7 de novembre, de 9 a 14h

LLOC: Municipal de Vallmorena, Vilassar de Dalt (Carrer Salvador Albert i Riera s/n, CP 08339)

CONTACTE: Telèfon: 93 750 70 31 Correu electrònic: cev@cevilassar.cat , comunicaciocevilassar@gmail.com

Portal web oficial: www.cevilassar.cat

 
Aquest 7 de novembre centenars de persones viuran en directe la Presentació oficial dels nous equips del Vilassar en un dia en què jugarà el Primer Equip i gaudirem de xocolatada popular
 

El proper diumenge 7 de novembre se celebrarà a Vilassar de Dalt la presentació dels equips que conformen l’entitat de futbol del Centre Esportiu Vilassar (CEV). El dia es dedicarà a conèixer les formacions d’aquesta nova temporada a través d’alguns parlaments, de desfilada d’equips i  de sessió fotogràfica. Fora d’aquest esquema principal podem destacar altres activitats que serviran per acompanyar la presentació dels conjunts verd i blancs. D’entre aquestes activitats destaquen una xocolatada popular, la celebració de concursos i sortejos, així com també la disputa del matx corresponent a la 8ª jornada de lliga de la 1ª Regional, en què el Vilassar de Dalt buscarà la victòria davant el Adrianense, per tal de seguir en posicions capdavanteres.

Tenint en compte els precedents, s’espera una gran afluència de públic. Com es fa evident, el fet que hi siguin presents tots els equips del futbol base fa que aquests 200 jugadors portin amb ells a familiars i entorn. A més a més, gaudir d’altres activitats per a totes les edats (xocolatada, concursos, sortejos,partit del 1r equip) també augmentarà el reclam de gent.

Amb tot el que es vol aconseguir és fer entitat, fer club. Petits detalls com aquestes presentacions i les activitats paral·leles a aquestes, ja són un fet usual al Centre Esportiu Vilassar. Xocolatades, gelatades, activitats pel Marató de Tv3, sortejos per ajudar a Haití, diades del club, festa major, dia del futbolmix i del futbol base, etc.

 Som conscients que després d’allò que coneixem com a doctrina estrictament esportiva s’hi amaga una vessant social.

EL NOU CE VILASSAR

L’exigència d’una coordinació esportiva professional i la vida social de l’entitat s’han convertit en els dos eixos principals del Centre Esportiu Vilassar. Any rere any es va a la recerca de millores: i en aquest nou cicle trobem que el futbol base dels de Vilassar de Dalt s’ha professionalitzat i d’altra banda trobem que les activitats de caire social són, a cada dia que passa, més seguides pels afeccionats. 

A tot això s’hi haurien d’afegir les conseqüències que suposa el fet de gaudir d’un nou departament de comunicació. Es tracta d’un fet inusual a aquests nivells, i des d’aquesta secció de l’entitat és des d’on s’ha creat un projecte molt ambiciós que, d’entre altres, recull: la creació i l’actualització constant del nou portal web (www.cevilassar.cat) , presència a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Youtube), la realització d’un magazine radiofònic setmanal sobre el club, un servei de fotografies professional i una revista quadrimestral.

Tot plegat conforma una espècie de cercle que fa que una entitat com la nostra funcioni i cada dia vagi a més.  Dues paraules regnen el funcionament del nostre club: esportiva i social.

L’una és condició necessària de l’altra i sense una deixaria d’existir un bon rendiment en l’altra. Alhora que intentem perfeccionar la metodologia de treball a nivell esportiu, també intentem que la vessant social ajudi que l’ambient que es visqui dins el nostre club vagi més enllà del futbol. L’objectiu és seguir creixent sense deixar de ser una família, l’objectiu és fer de la nostra entitat un punt de trobada, lluitem per seguir sent un punt de formació i alhora d’entreteniment cada dia millor.

 

Departament de Comunicació del CEVILASSAR

 

 Més informació: comunicaciocevilassar@gmail.com o cev@cevilassar.cat

 

ACTE: Presentació equips temporada 2010-11

DIA I HORA: Diumenge 7 de novembre, de 9 a 14h

LLOC: Municipal de Vallmorena, Vilassar de Dalt (Carrer Salvador Albert i Riera s/n, CP 08339)

CONTACTE: Telèfon: 93 750 70 31 Correu electrònic: cev@cevilassar.cat , comunicaciocevilassar@gmail.com

Portal web oficial: www.cevilassar.cat

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode