PREBENJAMÍ 'B' 2 - 13 Escola de Llavaneres (2 a 7)

01.11.2010 09:18

 LA EDAT NO PERDONA...

Partit amb molt poca història i completament condicionat per la diferència d’edat entre el nostre prebenjamí de primer any i el del Llavaneres, de segon any i amb jugador físicament inabastables pels nostres petits.

La pluja de gols visitant es va sustentar en la superioritat física i tècnica dels seus millors jugadors i en la nostra filosofia de treure sempre la pilota jugada des del darrere, el que suposava moltes pèrdues de pilota que aprofitaven els visitants per robar i xutar directament. Tot i això, hem d’estar contents i orgullosos dels nostres nens que, malgrat aquestes grans adversitats, continuaven intentant jugar sempre la pilota i posant en pràctica tot allò que treballem als entrenaments.

La conclusió final sobre partits com aquests és que desvirtuen i resten sentit al procés d’aprenentatge i de recreació dels nens. Ni els qui guanyen ni els qui perden poden treure gaire profit d’aquest tipus d’enfrontaments. Seria molt adient que la federació prengués mesures al respecte, tot i que sóc conscient que aquest és un pensament força utòpic.