PRÈVIA CADET 'A' I JUVENIL 'A' (15-16 FEBRER)

15.02.2014 09:46

TARDES DE DISSABTE I DIUMENGE APASSIONANTS

  • Cadet 'A' i Juvenil 'A' juguen davant els líders de la categoria
  • El Cadet 'A' es desplaça al camp del Cirera (Dissabte 16h) amb la possibilitat de posar-se líder
  • El Juvenil 'A' buscarà diumenge (18h) retallar distàncies en la seva visita a la Verneda (Júpiter)
  • Juvenil 'B' i Filial també juguen partits importants en aquesta tarda de dissabte

 

JÚPITER - JUVENIL 'A' (diumenge 18'00h)

Possiblement el partit més clau d'aquest cap de setmana serà el del Juvenil 'A'. Els de Sergi Gonzàlez es desplacen diumenge (18h) a la ciutat comtal per disputar un gran partit de futbol al camp del Júpiter. Els verd i blancs tractaran de saltar a la gespa de la Verneda amb la clara intenció de competir a un alt nivell davant l'equip més en forma de la categoria. La distància a hores d'ara és de 8 punts i, per tant, de guanyar a perdre hi va un món (en cas d'empat seguirien intactes les opcions, tot i que més reduïdes). Si els nostres s'emporten els 3 punts  es tornaran a enganxar al Júpiter i, per tant, tornaran a agafar-se al tren de l'ascens a Preferent. Enganxar-se a la zona alta d'aquesta taula pot ser un pas definitiu per encetar una segona volta en què, si es corregeixen les errades del primer tram de temporada, de ben segur els nostres tindran opcions perque és una lliga de molts equips i en què en cada jornada hi ha punxades d'aspirants al titol. Recordem que en el partit d'anada, en un encontre boig, el resultat va ser d'empat 3-3. El partit al camp del Jupiter el podreu seguir al canal de Twitter @cev_endirecte.

CLASSIFICACIÓ JUVENIL 'A'

 

CIRERA - CADET 'A' (dissabte 16'00h)

El Cadet 'A', en canvi, té més marge de maniobra i el partit d'aquesta tarda de dissabte (16h) no es pot considerar, ni molt menys, com a una final. Tenint en compte la igualtat d'aquesta 1a divisió de cadets a ningú se li escapa que en el que resta de temporada tots els equips de la zona alta es deixaran punts. De fet, fa poques jornades la distància entre els nostres i el Cirera va arribar a ser de 9punts: per la derrota dels cadets al camp Mataró i perquè el Cirera tenia un partit més (encara havia de descansar). Però en les darreres dues jornades els cirerencs no han puntuat: descans i derrota a Vilassar de Mar i, per tant els nostres s'ha apropat a només 3 punts. Un fet, que juntament amb la victòria per 3-1 en el partit d'anada, fa que si els nostres guanyen a Mataró es col·loquin com a líders. Sigui com sigui, es guanyi, es perdi o s'empati: del què estem segurs és que aquesta tarda de dissabte es viurà un apassionant partit entre dos equips que lluiten per un objectiu tant ambiciós com el de pujar a Preferent.

CLASSIFICACIÓ CADET 'A'

 

JUVENIL 'B' I FILIAL

La tarda de dissabte no només tindrà emoció al camp del Cirera sinó que també al Mpal de Vallmorena: i és que aquí a casa serà on viurem dos grans duels amb objectius molt diferents. A les 16'30h protagonisme per la permanència del Juvenil 'B': davant un rival directe com el Montcada els nostres estan obligats a treure tres punts i reduir distàncies respecte la salvació. La setmana vinent juguem davant un equip també de la zona baixa (Vilassar de Mar) i en teoria podríem estar davant d'un pas molt important dels nostres juvenils: que en dues setmanes podrien agafar molt aire. I seguidament del Juvenil 'B' torn pel Filial: el Vilassar 'B' rep la visita de l'Arenys (18'30h) despres de donar molta guerra al camp del segon classificat (Susannenc). En aquesta ocasió podrem viure el debut, com a local, de Jaume Bonet a la banqueta del filial. Un debut que bé voldrà tenir com a objectiu fer-se amb una victòria que torni a enlairar a l'equip.

 

FOTOGRAFIES JUVENILS I CADETS

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode