PRÈVIA - Jornada del 2 i 3 d'abril

01.04.2011 21:36

DEIXEM ENRERE UNA BONA SETMANA PER ENCETAR UNA NOVA JORNADA APASSIONANT

Aprofitarem l'editorial del FORA DE JOC d'aquest passat 28 de març per fer la prèvia de la jornada que ja tenim al davant. Aquest dissabte i diumenge, 2 i 3 d'abril respectivament, tenim una nova jornada de lliga molt important per a les aspiracions de tots els nostres equips. També és cert que d'aquí a final de temporada el discurs no canviarà; i en aquest sentit, cada cap de setmana estarem fent prèvies i anàlisis sobre les finals que haurem d'anar disputant en les diferents categories.
 
COMENÇA L'ACCIÓ I TORNA UNA IL·LUSIÓ QUE ES QUEDADARÀ FINS A FINAL DE TEMPORADA (Editorial FORA DE JOC)

En aquest Fora de Joc torna la il·lusió després d’un mal cap de setmana. Tornen els triomfs en equips que els necessitaven: el Vilassar B surt victoriós del derbi a Cabrils; el Cadet i el Benjamí ‘A’ tornen a guanyar en la seva particular lluita pels títols de lliga; l'Aleví ‘A’ guanya la final davant el Premià de Dalt; i el Juvenil ‘A’ guanya al Premià de Mar i segueix apretant a un Sant Gabriel que, tard o d'hora, fallarà.

A tot això aquesta setmana la il·lusió també ha vingut marcada pel partit d’una Escola que va aconseguir guanyar per 1 gol a 5 a una Juventus que amb anterioritat havia vingut a Vallmorena i ens havia superat molt clarament. Així doncs, evidents millores en l'excepcional nivell de joc dels més petits del club.

A més a més en el Primer Equip, tot i marxar de Sant Adrià amb només un punt, han tornat les bones sensacions d’actitud que es van abandonar en el tram final de l’anterior partit. En aquest darrer matx les ganes i el bon joc no van ser suficients davant el mur que va plantar el Adrianense. Però les ganes i el bon joc sí que seran suficients de cara als propers partits de lliga.

En aquest Fora de Joc passem d’un cap de setmana de somriures de l’Escola a un cap de setmana en què molts equips tornaran a tenir finals il·lusionants: el Benjamí ‘A’ viatja a Vilassar de Mar per jugar-se gran part de la lliga; l’Infantil ‘B’ visita el camp del segon classificat, el Premià de Dalt; i el Juvenil B rep al Vilassar de Mar, tercer classificat. Tots ells, juntament amb d’altres partits importantíssims, tindran cites a les que el recolzament de tota la família verd i blanca no hi fallarà.

La il·lusió per aconseguir una fita històrica ha tornat, i de ben segur que es quedarà instal·lada d’aquí a final de temporada. L’espectacle fa temps que el tenim, però l’acció no ha fet més que començar. 

(Editorial FORA DE JOC 28 de març)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode