NOU PORTAL WEB

01.10.2010 19:11

 

BENVINGUTS AL NOU PORTAL WEB DEL CEVILASSAR!

Després de gaudir durant uns quants anys d'una pàgina web força limitada, en aquesta nova temporada es dona el tret de sortida a la renovació del nostre portal web. Mantenim la mateixa adreça www.cevilassar.cat però canviem radicalment moltes coses: des del seu disseny fins al seu contingut són realment diferents als que ens mostrava l'anterior portal.

La pàgina web podríem dir que es divideix en 5 grans blocs:

  • Notícies i Agenda
  • Informació General del CEVILASSAR
  • Futbol base i escola
  • Primer Equip i CEVilassar B
  • Multimèdia

El primer d'ells us mostrarà tot allò més remarcable en quan a actualitat de club i en l'apartat d'agenda hi podreu trobar els horaris dels partits del cap de setmana, així com d'altres activitats que es vagin a celebrar properament des del CEV.

Pel que fa al segon ítem és un punt realment estàtic, és a dir que no es renova constantment. Allà hi podeu trobar informació sobre el nostre grup humà, la pàgina web, història del club i properament informació per a socis.

En quan al futbol base, escola i els nostres seniors podríem dir que seran l'eix principal sobre el qual girarà el nostre portal web. Cada equip gaudeix d'un espai propi on hi trobarà el darrer resultat, la pròxima jornada, cròniques, classificació, informació de plantilla, etc.

I l'últim punt de tots és el que li dóna un valor afegit a l'actualització constant, ja que s'aniran engreixant tota una série d'àlbums fotogràfics, així com també s'hi  aniran penjant vídeos amb resums, entrevistes, reportatges, etc.

A trets generals, aquesta és la nostre pàgina web; aquesta és la teva nova pàgina web. Esperem que us agradi navegar per la xarxa verd i blanca, tant com a nosaltres ens agrada transmetre a tothom la passió que sentim per aquest esport. No et desconectis del CEVILASSAR! 24 hores a la pàgina web i a les xarxes socials!

Visca el Vilassar!

Departament de Comunicació del CEV

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode