Mutualitat 14-15

28.07.2014 10:02

NOTA INFORMATIVA:

  MUTUALITAT DE FUTBOLISTES – TEMPORADA 2014/15

El passat 30 de juny, la Federació Catalana de Futbol va comunicar als clubs el cost de les quotes de la Mutualitat de Futbolistes per a la temporada 2014/2015, així com un nou procediment d’afiliació a la mateixa.

Recordeu que l’afiliació a la Mutualitat és un tràmit indispensable per disposar de la llicència federativa, i té com a objectiu donar cobertura al jugador en cas de patir una lesió o d’altres accidents que poden succeir en el decurs de la pràctica esportiva.

Els dos aspectes més rellevants i que destaquen de la nova normativa recentment aprovada i comunicada, són:

·       Augment molt considerable del cost de les quotes de la Mutualitat

·       La responsabilitat de realitzar el tràmit d’afiliació serà del propi jugador, i no del club com fins ara.

 

  •  Augment cost d’afiliació a la Mutualitat.

En el següent quadre figura el cost de la Mutualitat, tant de la temporada anterior com el de la propera :

Com es pot veure, l’augment, tot i haver diferències entre categories, en la majoria d’elles ha estat molt significatiu. Per l’estructura d’equips del nostre Club,  aquest augment representa una pujada de gairebé el 100%,  equivalent a 20 € per jugador.

Com hem indicat, aquests nous preus van ser aprovats i comunicats per la FCF a tots els clubs fa molts pocs dies, i amb posterioritat a que tots haguéssim establert i fixat les quotes de cara la propera temporada. Així doncs, aquest augment no era conegut, i no estava previst, quan el CEV va establir les quotes de la temporada 2014/2015.

Tot i així, atès a que les quotes del CEV ja han estat informades amb anterioritat, i que de cara la propera temporada ja han sofert  increment, volem informar-vos que el club ha decidit assumir integrament l’augment d’aquest cost de les quotes de la Mutualitat, i que per tant, aquest no es repercutirà al jugadors.

 

  •  Nou procés d’afiliació a la Mutualitat

La inscripció a aquest nou  Portal del Federat és OBLIGATORIA i INDIVIDUAL per a tothom que pertanyi a la Federació Catalana de Futbol. Per donar-se d’alta, cada jugador haurà de pagar una quota d’inscripció de 10,80€.

Aquest import que haurà de pagar cada jugador, donat que es tracta d’un accés personal vàlid i segons ha informat la FCF, servirà ja per a successives temporades, independentment del club en el qual s’estigui inscrit.

Enguany, i per tal de facilitar als pares i jugadors el registre i la inscripció a aquest Portal del Federat (de no estar donat d’alta no es podrà emetre la fitxa federativa, i per tant jugar), el club avançarà aquest import a la FCF i la cobrarà al moment de la firma de la fitxa. Serà en aquest moment quan us farem el lliurament de les claus per accedir i inscriure al jugador a l’esmentat Portal.

 

Si teniu dubtes, a banda dels canals de comunicació disposats per la FCF, també podeu dirigir-vos a la Secretaria del Club.

 

Atentament,

 

CE VILASSAR DE DALT

 

 

PORTAL DEL FEDERAT

El nou Portal del Federat, és un espai personal per a totes les persones vinculades a la Federació catalana de futbol, ja siguin jugadors, entrenadors, delegats, àrbitres, etc.

Per accedir-hi, caldrà entreu a la pàgina www.futcat.cat :

En aquesta pantalla caldrà que introduïu  les claus que us proporcionarem a les oficines del club, una vegada hagueu signat la fitxa i abonat els 10,80€.

Les dues tasques que haureu de realitzar, donat que nosaltres ja us haurem registrat, serà :

  • Modificar l’adreça de correu electrònic per a que pugueu rebre les comunicacions de la Federació
  • Canviar la contrasenya d’entrada, per a que només la conegueu vosaltres. 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode