Lesió de Marc Reyes

10.01.2013 10:29

MARC REYES LESIONAT GREUMENT

La lesió de Marc Reyes al seu genoll dret: Esquinç del lligament extern, lligament creuat anterior trencat i menisc trencat

El passat dissabte el Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar va jugar un partit d'entrenament davant el Juvenil 'A' i en el transcurs d'aquest encontre es va donar el pitjor que podia passar: una lesió d'algun jugador. En aquest cas el jugador que va caure lesionat va ser el defensa verd i blanc Marc Reyes. Un jugador que, com a verd i blanc, no està tenint gaire sort: l'any passat es va fisurar un dit del peu (imatge) i va patir un fort cop a la cara (al camp del Badalona Nord); uns afers negatius als què hi hem de sumar l'apendicitis de la què va ser operat aquest mes d'agost (una operació que el va fer perdre's la pretemporada i els partits de Copa Catalunya).

En aquesta darrera ocasió, el jove jugador masnoví va veure com el genoll se li quedava clavat a la gespa de Vallmorena i va restar estés sobre el terreny de joc durant forces minuts. Els gestos del jugador eren de molt dolor i, per tant, es podia preveure una lesió greu de genoll. En les darreres hores el jugador ha estat visitat per l'equip mèdic de la Mútua adscrita a la FCF i les primeres observacions parlaven d'una possible afectació dels lligaments creuats del seu genoll. El jugador s'ha sotmés a diverses proves més i el diagnòstic final, de la lesió al seu genoll dret, és molt greu: Esquinç del lligament extern, lligament creuat anterior trencat i menisc trencat; una lesió que s'acostuma a conèixer, dins l'argot esportiu, com a "triada". Una lesió que com a mínim el mantindrà allunyat dels terrenys de joc durant uns 8 mesos (amb operació de pel mig).

Sigui com sigui una nova lesió greu per l'equip de Toni F.Corominas, qui veu com a la greu lesió de Vicente ara s'hi afegeix una altra de similar. A aquesta baixa també hi hem d'afegir la de dos defenses més: Mañanes (segueix en procés de recuperació) i Àlex Pagán (que en pocs dies abandonarà la disciplina del CEV per motius d'estudis).

Des del CEVilassar, en aquests moments tant durs pel jugador lesionat, volem enviar una forta abraçada a Marc Reyes. Esperem que s'animi, que agafi forces i que es recuperi quan abans millor.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode