LA NIT DEL CLUB - ANY DEL 90 ANIVERSARI

07.06.2011 12:38

AQUEST DISSABTE EL CENTRE ESPORTIU VILASSAR

TANCA LA TEMPORADA AMB LA NIT DEL CLUB

L’acte, que començarà aquest dissabte 11 de juny a les 19h i no finalitzarà fins a les 3h del matí, es durà a terme al Parc de Can Rafart (Vilassar de Dalt) on s’hi espera una afluència de públic al voltant de les 800 persones per celebrar el 90 Aniversari del CEV

 

Aquest any en fem 90, ni més ni menys. Noranta anys plens de vivències, d’entrenaments, de partits… Noranta anys plens d’emocions. I una efemèride com aquesta mereix ser celebrada en gran. De fet en el què portem d’any ja hem realitzat diversos actes relacionats amb el 90 aniversari del Centre Esportiu Vilassar: la Jornada ‘Molt Més que Futbol’ (amb la presència de l’Escola de Futbol del FCB JAPAN) o la ‘Presentació del Logo del 90 aniversari’ en són alguns exemples. Però ara, amb el final de temporada, és quan comencen a venir els plats forts. És el cas de les dues darreres festes, dels dos últims actes: el Futbolmix i La Nit del Club.

Un cop ja celebrada la primera de les festes, el Futbolmix es va realitzar el passat 4 de juny, totes les energies i il·lusions estan dipositades en La Nit del Club més especial de la història del Centre Esportiu Vilassar. En aquesta propera festa s’hi espera aplegar aproximadament una xifra que rondarà al voltant de les 800 persones.  De fet esperem que no només hi vinguin els jugadors i entorn, sinó que hi esperem a tota aquella gent del poble a la què li faci il·lusió compartir un moment tant emocionant amb la seva entitat de futbol. El què sí que, de totes totes, pretenem és que hi assisteixin totes aquelles persones que han estat vinculades, d’una manera o una altra, amb el Centre Esportiu Vilassar (ex-jugadors, ex-directius, etc.). Pensem, fins i tot, que per realitzar un acte d’aquestes característiques, un acte en què es fa homenatge als 90 anys de l’entitat, és necessari i imprescindible comptar amb la presència de tots aquells i aquelles que han fet possible que al llarg dels anys el Centre Esportiu Vilassar hagi continuat fent història i donant molta vida i activitat al poble.

La Nit del Club se celebrarà el proper dissabte 11 de juny i presentarà forces novetats en relació a temporades anteriors: canvi d’escenari i noves activitats dins el programa.

La primera de les novetats és el canvi d’escenari. En aquesta edició passarem de celebrar La Nit del Club al camp de futbol a fer-ho al centre de Vilassar de Dalt: al Parc de Can Rafart.

Serà més que una nit, ja que els actes començaran als voltants de les 7 de la tarda i no finalitzaran fins a ben entrada la matinada (3 del matí). Durant aquestes gairebé 8 hores es duran a terme tot tipus d’activitats: des d’activitats lúdiques per a nens i nenes fins arribar al ball del final. Entremig de tot això tindrem la columna vertebral d’aquesta darrera festa de la temporada. Aquesta columna vertebral la formaran un programa de ràdio en directe, el sopar a la fresca, l’entrega de premis, els parlaments i discursos i la projecció de la pel·lícula d’aquesta temporada.

Activitats lúdiques

Sempre és important tenir en compte a la “canalla” i res millor que aconseguir que estiguin ben entretinguts amb diverses activitats lúdiques: circuits de futbol, mini-partits de futbol, punteria a porteria de puntuacions, concurs de tocs, tallers, etc.

Programa de ràdio en directe

El Centre Esportiu Vilassar ofereix cada setmana un programa de ràdio a la seva família i a tot el poble de Vilassar a través de Ràdio Vilassar de Dalt. Sota el nom de ‘Fora de Joc’ aquest magazine radiofònic pretén, setmana rere setmana, donar a conèixer l’actualitat de l’entitat a través d’entrevistes, cròniques, tertúlies i moltes dosis d’humor i alegria. Doncs bé, pensant en la importància d’aquesta Nit del Club, s’ha cregut oportú realitzar una edició especial del programa FORA DE JOC en directe, des del mateix escenari de Can Rafart. Allà hi haurà un gran desplegament, amb un estudi a la fresca i amb una taula rodona per la qual hi passaran importants protagonistes del CEVILASSAR (des del soci més antic, passant per Pitu Abril, fins arribar a representants de la Penya Barcelonista i Blanc i Blava de Vilassar de Dalt).

Sopar a la fresca

Amb la finalització del programa de ràdio li tocarà assumir el total protagonisme al sopar popular que es realitzarà en el mateix Parc de Can Rafart. El sopar no només constarà del típic “pa amb tomàquet i embotit” sinó que hi haurem d’afegir les postres especials pel 90 Aniversari i les ampolles de cava per celebrar l’efemèride en família.

Entrega de Premis, Parlaments, Pel·lícula de la temporada i sortejos i regals.

Un cop sopats el torn de paraula l’agafaran els veritables protagonistes de la nit: els jugadors de l’entitat. Ells seran els qui rebran l’homenatge per part de tota la família verd i blanca. Hi haurà premis des de la categoria més petita (Escola) fins a la més gran de totes (Primer Equip).

Ja havent estat entregats els premis el micròfon passarà a mans de diferents personalitats relacionades amb l’entitat, els quals faran uns breus parlaments per concloure la temporada, incidint sempre en els valors que vol promoure, any rere any, l’entitat vilassarenca.

 A tot això cal destacar que també es durà a terme una entrega de plaques commemoratives en reconeixement a la tasca i vinculació de diferents persones i entitats del poble relacionades amb el club.

Això sí, el darrer plat de la Nit del Club és la pel·lícula en què s’intentarà reflectir tot el succeït durant aquesta màgica i especial temporada 2010 – 2011. Aquest film serà projectat en una pantalla gegant i podrà ser seguida per tots els assistents a l’esdeveniment. I si la temporada ha estat tan màgica, també ho serà l’estona en què tots els assistents podran esbrinar si són els afortunats en els molts sortejos de regals que haurem realitzat durant aquella nit.

A moure l’esquelet!

Amb tots els actes ja finalitzats només ens quedarà celebrar els èxits de la temporada amb una bona estona de ball. El club posarà a disposició de tots els assistents una discoteca amb barra de bar a l’aire lliure. Així que tota la família verd i blanca està convidada a moure l’esquelet fins a altes hores de la matinada! Noranta anys no es fan cada dia, i cal celebrar-ho en gran!!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode