La Guineueta dóna la sorpresa i guanya 0-2

30.11.2011 13:45

EL PRIMER EQUIP PUNXA A CASA

La derrota davant la Guineueta ve després de l'entrebanc d'un Turó de la Peira que ens oferia la possibilitat de tornar a ser líders

Pitjor impossible. I més tractant-se d'un partit jugat a casa, on sempre acostumem a realitzar un gran futbol i a treure bons resultats. Però aquest darrer cap de setmana vam rebre a una Guineueta disposada a deixar-se la pell des del minut 0 fins al 90. Els jugadors entrenats per Toni F. Corominas eren conscients que resultat del Turó de la Peira (derrota al camp del Argentona) ajudava a donar un pas important en una part capdavantera de la taula molt ajustada. Tant conscients eren que potser els va traicionar el fet de no agafar-se el partit com una final, sabent que un dels rivals directes havia punxat i que, per tant, el més negatiu que podia passar era seguir mantenint la mateixa distància amb els barcelonins o, per contra, el més positiu podria ser arribar-se a col·locar líders.

La qüestió és que tot el partit va ser 'a càmera lenta' ja que el Centre Esportiu Vilassar no va trobar en cap moment el camí del bon joc, del joc ràpid, de toc, de marejar al rival de costat a costat fins trobar un espai pel qual fer mal a la Guineueta. I les poques vegades en què es va trobar aquest espai no vam gaudir del factor sort i precisió i vam desaprofitar totes les ocasions de perill. Per contra la Guineueta en va tenir 4 i d'aquestes 4 va aconseguir materialitzar 2. El primer gol va ser obra de Maakay, en una contra (min15), i el segon el van marcar de penal, al primer tram de la segona part (min 60). Durant tot el matx ja es va veure que no anava a ser el día dels verd i blancs, no només pels gols visitants sinó pel joc desplegat pels nostres jugadors.

Ara toca aixecar el cap i tornar a jugar, tornar a donar ritme a la pilota i seguir amb el nivell de joc alt d'aquest primer tram de la temporada. La primera prova de foc és al complicadíssim camp de la Penya Barcelonista Anguera. Aquest dissabte a les 16'15h anem al Recinte Industrial, on l'any passat vam punxar en un dels últims partits de lliga i on aquest any estem obligats a guanyar per no patir dos entrebancs consecutius. Només val guanyar, perquè el Turó de la Peia difícilment tornarà a punxar i perquè molts altres equips apreten: d'entre els més forts, el Canyelles.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode