Juvesport 1-2 CE VILASSAR

22.12.2014 20:47

TALISMÀ VERMELL I NADAL EN PROMOCIÓ D’ASCENS!

  • El Primer Equip guanyava 1-2 al camp del Juvesport
  • El marcador ajustat no reflexa la superioritat dels de Jaume Bonet
  • Els nostres marxen de vacances en plaça de promoció d’ascens (2ns)

 

Els de Jaume Bonet tenien al davant un d’aquells partits que s’acostumen a denominar com a “partits trampa”, ja que després de ser superiors al líder en l’anterior jornada, en aquesta jugaven davant d’un rival inferior al Molinos i en un escenari complicat: una fredíssima tarda de dissabte al camp del Juvesport. Lluny de caure en el parany d'aquests "partits trampes" els verd i blancs, vestits del talismà vermell (tot victòries amb aquest color), van ser clarament superiors al combatiu conjunt mataroní i van acabar emportant-se els tres punts.

Només la falta d’efectivitat (una constant durant la temporada) va evitar que els nostres s’emportessin el triomf amb un marcador molt més evident que l’enganyós 1-2 amb el què va acabar el matx. 

Una victòria que suposa arribar a l’aturada nadalenca amb 25 punts, en plaça de promoció d’ascens i amb molt bones sensacions per encarar el segon tram de la temporada.

 

Una primera part plàcida

El partit començava amb declaració d’intencions dels mataronins: amb una defensa molt avançada, una forta pressió sobre la sortida de pilota i molta contundència en el cos a cos. 

Aquest plantejament dels locals va anar obligant als nostres a desplegar un joc poc habitual a les files verd i blanques: el de jugar a pilotes llargues i a l’espai. Un recurs, el de pilotes llargues a l’espai, que va arribar a generar fins a 5 claríssimes ocasions de gol durant el primer temps: Christian Muñoz,Àlex Lara i Dani van ser els qui van tenir les ocasions més clares en aquest tipus de jugades.

 Però a aquestes també cal afegir bons xuts des de la frontal (que aturava el porter local) o bones pressions que acabaven amb pèrdues perilloses dels locals i ocasions clares de perill dels nostres. Precisament en una d’aquestes arribaria el únic gol de la primera part: Saúl aconseguia recuperar durant la sortida de pilota dels locals per acabar plantant-se a tota velocitat davant del porter i acabar definint perfecte al primer pal.

 

Una segona part per oblidar

Després del descans i sabent de la superioritat que s’estava veient, es va començar a veure a un Vilassar un pèl més apagat, un equip conscient que no patiria en excés per aconseguir els tres punts. I això va provocar que els mataronins aprofitessin uns primers instants de relaxació vilassarenca per intentar posar l’empat en el marcador: i a res van estar d’aconseguir-ho. Els locals van gaudir de dues ocasions forces clares però o bé Quim (segur sota pals) o bé la mala precisió van evitar la sorpresa.

 

A tot això, amb el pas dels minuts els de Jaume Bonet van anar reaccionant i van tornar a posar calma sobre el terreny de joc. 

Amb el marcador curt (0-1) es feia evident que es necessitava un gol més per evitar ensurts. Novament, i com ja havia passat al primer temps, moltíssimes ocasions per sentenciar però cap a dins. Bé, sí. Una. Només una. I suficient per sentenciar. Va ser una acció col·lectiva que finalitzava amb picardia Uri a l’interior de l’àrea (0-2).

Amb aquest resultat podria haver arribat tranquil·lament el 0-3 però, ans al contrari, es va seguir perdonant ocasió rere ocasió.

Al minut 6 d’afegit (incomprensible que es jugués tant temps afegit) els locals aprofitaven una badada defensiva nostra per marcar el seu únic gol del partit (2-1). Al treure de centre l’àrbitre xiulava el final.

Ara els de Jaume Bonet seguiran un pla específic d’entrenaments durant el Nadal i al finalitzar festes encararan un mes de gener i febrer molt complicat: tancant primera volta davant Valldemia i Sant Pol, i més tard iniciant la segona volta en complicats escenaris com Llavaneres, Iluro i Santvicentí o rebent equips difícils com Pla d’en Boet i Atlètic de Masnou.

 

Un color talismà

El vermell s'ha convertit aquesta temporada en el color talismà del nostre Primer Equip. I és que en els desplaçaments en què els de Jaume Bonet han vestit la segona equipació sempre s'han emportat els 3 punts. Parlem de partits guanyats als camps de Rocafonda, Arenys de Mar, Canet i Juvesport.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS 4CAT5

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode