JUVENIL 'A' 2-0 BUFALÀ

18.10.2010 18:16

El partit del Juvenil A es va suspendre al minut 83 de la segona amb 2-0 a favor en l'electrònic

Tot plegat per una picabaralla originada a través  l’actitud dels visitants. Un Bufalà que no va sapiguer reaccionar d’una altra manera a la victòria moméntanea, per 2 gols a 0, dels nois de Sergi González.

El nostre Juvenil A va sortir al terreny de joc sense els nervis que van viatjar el passat cap de setmana al camp del Calella. Aixó sí, amb la mateixa intensitat i les mateixes ganes de sortir al camp i demostrar el seu talent.

Durant la primera part el conjunt entrenat per Sergi González va aconseguir fer-se amb un alt índex de possessió però les ocasions de perill no van arribar tant clarament com en l’anterior matx. De fet els verd i blancs es van avançar en el marcador gràcies a una falta llaçada per Bengue. A partir de llavors el control del partit es va repartir una mica més i l’agressivitat per part del Bufalà es va anar incrementant poc a poc. Això segurament per intentar desconcentrar als nostres nois i treure a més d’un del partit. Tot i aquesta tàctica de joc contundent i directe, els nostres van saber aguantar bé el 1-0 i van ampliar distàncies mitjançant una acció de murri de Lluís Rodón, qui al minu 15 de la represa va aprofitar una errada defensiva per batre al porter badaloní.A partir de llavors els visitants perdrien els papers a base de faltes i més faltes, algunes d’elles molt lletges. Tantes faltes van fer que en una d’elles,un dels nostres li va recriminar aquell punt d’agressivitat i tot el conjunt badaloní, inclosa la seva afecció, va saltar a menjar-se els nostres jugadors. La veritat és que tot plegat més val no descriure tot el que va succeir a partir d’aquell fatídic minut 83 de partit.

En definitiva, una picabaralla que va fer que es suspengués el matx i que es deslluís la imatge de tots dos equips; cosa que des del Vilassar de Dalt i des del mateix cos tècnic del Juvenil es vol evitar de totes totes. La conclusió no és altre que la de no entrar en el joc d’equips i aficions que viuen de la polèmica i l’agressivitat.

En principi els 3 punts es queden a casa, perquè només restaven 7 minuts per acabar l’encontre. Esperem que no hi hagi sancionats i que es renovin pil·les de cara al pròxim compromís a camp del Pineda.