Jornada per reaccionar

26.10.2011 19:52

CAP DE SETMANA PER REACCIONAR

Primer Equip i Juvenils estan obligats a oblidar l'anterior jornada i pensar en els seus propers i complicats rivals

Després de les derrotes d'alguns dels nostres equips aquesta propera jornada es preveu com a força important de cara a seguir mantenint ben vius els nostres objectius. El passat cap de setmana el Primer Equip patia la primera derrota de la temporada al perdre al camp de l'Argentona per un gol a zero. Aquesta derrota suposa el distanciament del Turó de la Peira que sí que va guanyar i que es situa líder en solitari, amb tres punts d'avantatge sobre els nostres (classificats 2ns). En quan als nostres Juvenils, també perdien per la mínima, 2-1 a Lloret el Juvenil A i 5-6 el Juvenil B davant el Sabadell Nord. 

Així doncs les categories més grans de la nostra entitat, inclós el nostre filial (que va perdre per 1 gol a 3 davant el Cabrera), van patir un mal cap de setmana i, per tant, estan obligats a reaccionar en aquesta nova jornada. Tots ells tenen objetius dispars, però aquests objectius passen per no tornar a punxar aquesta setmana. El Primer Equip no pot permetre's el luxe de deixar escapar punts a casa (i menys veient el bon rendiment del Turó de la Peira i de la resta dels seus inmediats perseguidors: Lloreda, Mataró, Premià de Dalt...), d'aquesta manera doncs, els homes entrenats per Toni F.Corominas estan obligats a no cedir davant el seu proper rival: l'Arrabal Calaf Gramanet (diumenge 12h); el Juvenil A només suma 4 punts dels 15 possibles i per tant necessita guanyar el proper partit a casa davant el Vic (dissabte 16'30h); i en quan al nostre Juvenil B, que milita a la Primera Divisió de Juvenils, va al camp del Vilassar de Mar (diumenge 19'15h) per intentar augmentar el seu compte particular de punts, que només és d'1 de 9 possibles.

A tot això el filial també ha de reaccionar perquè no guanya des de la primera jornada de lliga. Aquell 7-0 davant l'Atlètic de Masnou ja queda molt lluny i els nostres només sumen 6 punts (1 victòria, 3 empats i 1 derrota) després de perdre el seu primer encontre amb el Cabrera el darrera cap de setmana. En aquesta jornada tenen descans (per retirada del Alella) però jugaran un partit amistós a Cabrils (18h, dissabte).