Jornada de debuts

22.09.2011 11:26

JORNADA DE DEBUTS I NOVA PROVA DE FOC PEL PRIMER EQUIP

Juvenil 'A' i CEVilassar 'B' s'estrenen en lliga i el Primer Equip visita el Poble Sec

Aquest cap de setmana comença la hora de la veritat. És, després del debut del Primer Equip al camp de la Barceloneta, el segon moment més important d’aquesta temporada. Es tracta del debut en partit de lliga de dos de les nostres categories: el renovat CEVILASSAR B i, sobretot, el Juvenil ‘A’, que farà estrenar per primera vegada en la història al nostre club en la divisió de Preferent Juvenil. A tot això el nostre Primer Equip, tenint com a precedent la important victòria davant el Singuerlín (1-0),  intentarà seguir sumant al complicat camp d’un Poble Sec que l’any passat militava a la Primera Catalana (diumenge a les 12’00h).

Cita històrica amb la Preferent Juvenil: dissabte a les 18’30h

El primer rival no podía ser un altre que un clàssic maresmenc com la AC Juventus. Els mataronins ens visitaran el proper dissabte 24 de setembre per intentar assaltar al debutant estadi de Vallmorena en la divisió Preferent de Juvenils. El nostre Juvenil ‘A’, entrenat per Genís Mejías, és conscient de la dificultat que suposa jugar en una categoria tant prestigiosa com aquesta. Coneixedors d’aquest grau d’exigència han realitzat una completíssima pretemporada de gairebé un mes i mig de durada.

Des d’aquells principis d’agost fins a dia d’avui, en què ja queden poques hores per l’estrena, hi hagut infinites hores d’entrenament, moltíssims partits, desenes i desenes de xerrades i sobretot hi hagut dues paraules en ment: equip i il·lusió. I és que amb això, amb il·lusió i amb tot el treball en equip que s’està realitzant els nostres més grans representants del futbol base de ben segur que no ens decepcionaran en una temporada que ens depararà moltes emocions i enfrontaments innèdits. La primera d’aquestes emocions la podrem sentir aquest dissabte, la fita històrica de jugar a la Preferent a partir de les 18’30h al Municipal de Vallmorena: CEVILASSAR- ACJUVENTUS.

Filial multi-debutant

 El nostre filial, de caire molt i molt juvenil però amb una bona base de l’any passat, debutarà a casa i ho farà davant el sempre difícil At. Masnou. Amb aquest partit comença una nova etapa en el segon equip sènior de l’entitat; una etapa en la qual regna una joventut difícilment superable per altres clubs de la categoria: amb una mitjana d’edat de 20 anys i amb un entrenador també molt jove, Jossue Molina (23 anys).

 Molina, amb molts anys d’experiència com entrenador de futbol base a les seves esquenes, serà l’encarregat d’encapçalar aquest  il·lusionant projecte que no pretén altra cosa que fer gaudir a tots aquells jugadors vilassarencs que acabin el seu perible pel futbol base. De ben segur que si segueix treballant com s’ha fet en aquestes tres setmanes de pretemporada el nostre filial no només gaudirà sinó que farà gaudir. Els joves verd i blancs esperen el suport de tots vosaltres aquest diumenge, al Municipal de Vallmorena, a les 12’30h.

Fins a 21 partits amb colors verd i blancs

Aquí podeu consultar l'Agenda d'un cap de setmana que promet moltes emocions. Més d'una vintena de partits i gran part d'ells de pretemporada (fins al 8-9 d'octubre no començaran les lligues). Aquest cap de setmana al Municipal s'hi celebraran un total de 11 partits.