Joc Net - Prebenjamins

08.11.2015 15:34

EL PREBE 'E' FALLA UN PENAL EXPRESSAMENT

No és la millor imatge del cap de setmana, però sí el millor moment. El nostre Prebenjamí 'E' aquest passat dissabte fallava expressament un penal a favor i ho feia per esportivitat. Amb 0-0 en el marcador, un jugador del Sant Pol agafava la pilota amb les mans dins l'àrea (per confussió) i l'àrbitre xiulava penal. El nostre entrenador, Andreu Galceran, li deia al seu jugador que li passés la pilota al porter... I així va ser. La jugada va ser aplaudida per tots. I el més curiós: al final el Sant Pol va guanyar 2-3. Una nova demostració de Joc Net al nostre futbol base! Formació per davant de tot..! :)

 

Andreu Galceran, protagonista de la jugada

El passat dilluns entrevistàvem al programa Fora de Joc a aquest entrenador de la categoria Prebenjamí. Una entrevista on l'Andreu es proposava l'objectiu de que els seus jugadors "entenguin tots els conceptes bàsics que han de portar a terme amb i sense pilota". Està clar, després del vist aquesta jornada, que l'entrenador vilassarenc no només es proposa que aprenguin a jugar a futbol sinó que també s'ha proposat que es formin com a persones. 

Des del Centre Esportiu Vilassar som conscients de la importància de la figura de l'entrenador: sobretot en categories tant inicials, categories on l'entrenador és un referent, un mirall pels més petitons. Ens alegra molt poder donar a conèixer anècdotes com la d'aquest cap de setmana o com les que ja hem anat donant durant aquest mateix inici de temporada (en van ser protagonistes Benjamí 'D'  i Aleví 'D', tots dos es van deixar marcar un gol).

En imatge Andreu Galceran amb dos dels seus jugadors prebenjamins (van ser entrevistats al darrer Fora de Joc)

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode