INFANTIL 'B' 3 - 0 AT Sant Pol

01.11.2010 09:31

Hattrick de Lluis i victòria còmode davant el Sant Pol

El primer quart ja feia preveure que anava a ser un partit complicat. I és que l'encontre, igualat al primer quart, es va caracteritzar per un joc força trabat. A mida que van anar passant els minuts, els nostres es van anar fent amb el contro de la pilota i a poc a poc van començar a arribar ocasions de perill i arribades a les immediacions de la porteria rival. D'aquesta manera, al segon quart, el Vilassar va encarar la victòria gràcies al gol aconseguit per Lluís.

El tercer quart va ser més del mateix i el control de pilota al mig del camp va fer que el Sant Pol no tingués cap mena d'oportunitat per empatar l'encontre. A més a més, va ser durant aquest quart que els nostres infantils van aconseguir ampliar distàncies mitjantçant un altre gol de Lluis, en aquest cas després d'una passada perfecte d'Alejandro Estrelles.

El darrer quart va servir per maquillar el resultat amb el 3 -0 aconseguit, novament, per un Lluis (de penal) que acabaria firmant, doncs, una excel·lent actuació gràcies al seu hattrick .