FUTBOL CATALUNYA

08.09.2010 19:09

 

LA SELECCIÓ CATALANA AMATEUR, A DISPOSICIÓ DEL CF REUS DEPORTIU

La Federació Catalana de Futbol, a través del seu president, Jordi Casals, ha posat a disposició del Reus la selecció catalana amateur per tal de jugar un partit de reconeixement pel Jordi Pitarque.

 

Aquest matí, el President de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha parlat amb el President del CF Reus Deportiu, Ramon Alabart, per fer-li saber que el seu club i la família de Pitarque tenen a disposició a la selecció catalana amateur per retre un homenatge al Jordi.

 

Segons comentava el mateix Jordi Casals: “Els jugadors que integren la selecció catalana amateur són una àmplia representació dels clubs que formen el nostre futbol català, el futbol al qual pertanyia el Jordi. Possiblement, un partit entre el CF Reus Deportiu i la selecció catalana amateur seria una bona forma de retre-li l’homenatge que es mereix”.

 El mateix Casals comentava que el Sr. Alabart farà arribar demà la proposta de la Federació Catalana de Futbol a la junta directiva del Reus i, a partir d’aquí, l’entitat roig-i-negra tindrà tot el suport de la Federació Catalana de Futbol per fer el que s’estimi oportú.

 Recordar que aquest cap de setmana, en el partit de lliga entre el Reus i el Vilanova i la Geltrú, Pitarque rebrà un reconeixement de la seva afició i companys d’equip. El President de la FCF ha confirmat la seva assistència a aquest partit.

 La FCF ha estat present aquest matí a l’enterrament, que ha tingut lloc a l'Ampolla, amb l’assistència de Jordi Casals, el delegat de Terres de l’Ebre, Joaquin del Pino, el directiu Tomás José, i una àmplia representació de persones vinculades a les delegacions de Tarragona i Terres de l’Ebre.  

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode