Futbol Base - Inici lliga 15/16

28.09.2015 23:52

S’ACABA LA PRETEMPORADA... COMENÇA LA LLIGA!

  • Aquest cap de setmana (3-4 octubre) inicien competició els 24 dels 26 equips del futbol base
  • Fins a 14 partits a casa i 10 lluny del Municipal de Vallmorena
  • El Juvenil 'A' és l'equip debutant amb més pretemporada a les seves esquenes: 6 setmanes

 

Després d'un mes de pretemporada, després de més de 150 partits amistosos... Comença l’hora de la veritat. Comença la lliga! Aquest proper cap de setmana (3 i 4 d'octubre) els nostres equips de futbol base s’estrenen en competició i deixen enrere els partits amistosos de preparació. Des de llavors i fins al maig-juny del 2016, mesos i mesos amb partits de lliga. 

 

Calendaris i equips

En breu podreu consultar tots els calendaris dels diferents equips del futbol base al propi web del club. Uns equips que, després d’aquesta etapa de preparació, ja s’han acabat definint i que quedaran de la següent manera:

 

Escola Gran i Escola Petita

Prebenjamins: A,B,C,D i E

Benjamins: A,B,C,D,E i F

Alevins: A,B,C,D,E,F i G

Infantils: A,B i C

Cadets: A,B i C

Juvenils: A i B

Primer Equip

Veterans

 

Consultar equips 'CEVILASSAR' a la Federació Catalana de Futbol (FCF)

 

En total, 26 equips de futbol base que competiran en les seves respectives lligues a partir del proper dissabte 3 d’octubre. A ells hi hem de sumar les dues Escoles (la gran i la petita); el Primer Equip i els Veterans. Per tant, la temporada 2015-2016 s’enceta amb fins a 29 equips verd i blancs. De totes les lletres inscrites a la FCF, destaca per sobre de la resta la lletra 'G': la primera lletra 'G' a la història vilassarenca. Qui estrenarà aquesta "lletra" serà el Aleví 'G', que militarà al Grup 37 de la 3a Divisió d'Alevins.

 

Un primer cap de setmana especial

De tots els partits agendats per aquesta primera jornada de lliga, els més especials seran, sense dubte, els corresponents als Prebenjamins. I és que per alguns d’ells es tractarà del seu primer partit de lliga. Un partit, el primer en lliga a les seves vides, que sempre és i serà especial per tots ells.

 

14 debuts a casa, dos equips matiners, dos descansen

Del total de 24 partits verd i blancs que enceten lliga, fins a 14 es disputaran al Mpal de Vallmorena. La resta, 10 partits, es jugaran lluny de Vilassar. Com a dada curiosa: els dos partits més matiners, els primers en debutar, seran els jugadors del nostre Prebenjamí ‘A’ (que disputen un súper derbi al camp de la UE Vilassar de Mar a les 9’00h) i els de l’Aleví ‘A’ (que debuten al camp del Santvicentí també a les 9’00h).

També curiós, apuntar que l'equip amb més pretemporada a les esquenes, és el Juvenil 'A'. Els de Sergi Gonzàlez, que militaran a la Primera Divisió Juvenil, han realitzat una completa pretemporada: una preparació de fins a 6 setmanes. Tot plegat, per arribar en les millors condicions possibles al inici d'una lliga on els nostres han d'aspirar a competir a la zona alta. El debut del Juvenil 'A': dissabte a les 18'30h, rebent al Sant Pol de Mar a Vallmorena.

 

Per últim, afegim que en aquesta jornada de debuts hi haurà dos equips que descansaran: el Prebenjamí ‘E’ (jornada de descans) i el Juvenil ‘B’ (el Cerdanyola ha suspès el partit). 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode