FORA DE JOC - Programa número 100

03.10.2013 15:02

UN CENTENAR D'EMOCIONS

  • Aquesta setmana es va celebrar el programa número 100 del FdJ
  • En ell hi tornem a destacar la vivència de moltes emocions
  • L'Avi Babot i la figura de tres entrenadors del CEV en són els protagonistes
  • Parlem amb la Coordinació Esportiva just abans de l'inici de les lligues
  • Pedro Quijada: "No estic gens preocupat, confio en el grup i el nostre treball"
  • TORNA A ESCOLTAR EL PROGRAMA!

 

El programa centenari va donar molt de sí. I avui, iniciant tram final de setmana, ens predisposem a analitzar tot el seu contingut. En especial el què es refereix a l'actualitat del club: i és que aquest proper cap de setmana comença la competició en totes les nostres categories del futbol base i en aquest darrer programa comptem amb la presència dels tres coordinadors de l'entitat. A més, també ressaltarem les paraules de tres entrenadors que han marxat a viure a l'estranger i que en aquest mes de setembre ja s'han trobat en falta: Eric Borland, Pere Bascú i Josué Molina. Escoltant la veu de tots tres van ser molts els què es van emocionar. Unes emocions que es van tornar a repetir més endavant, i també gràcies a "escoltar una veu". En aquest darrer cas, parlem de la veu de l'Avi Babot: escoltem algunes declaracions de Josep Babot i les compartim amb dos dels seus néts: Josep Carlos Babot i Jordi Carlos Babot.

 

Pedro Quijada està molt tranquil

El Fora de Joc es va iniciar, com sempre, amb la secció del Futbol Senior. Una secció en la qual s'hi van entrevistar als dos entrenadors: Pedro Quijada (Primer Equip) i Albert Ruiz (Filial). Pel que fa al primer d'ells, destaquem de les seves paraules la "tranquil·litat" amb la què està visquen la situació actual de l'equip: "No estem preocupats. Creiem molt en nosaltres mateixos, creiem en aquest grup, sabem que tenim un marge de millora molt gran. A més, hem jugat contra dos dels més forts (Peralada i Sabadell) i l'únic negatiu què hem vist, realment, ha estat la merescuda derrota a Lloret. No crec que s'hagin d'encendre les llums d'alarma. Som un grup molt nou (20 fitxes noves), un equip en clara construcció, amb una mitjana d'edat molt jove i tenim a jugadors molt importants que encara no han pogut entrar en dinàmica de grup i competir. A més, confiem molt en el nostre treball i seguirem, seguirem treballant". El proper partit del Primer Equip: diumenge rebent al CE CANYELLES (12'00H, Mpal de Vallmorena).

 

 L'inici de lliga al futbol base 

Aquest proper cap de setmana, 5 i 6 d'octubre, es dóna el tret de sortida a la competició en totes les nostres categories del futbol base. Des de Prebenjamins fins a Juvenils, tots ells obriran el teló a una temporada 2013-2014 que torna a tenir grans reptes pel davant. 

Al Fora de Joc es va parlar sobre els reptes esportius amb els dos coordinadors encarregats d'aquesta àrea al club. Carlos Barberán encetarà la seva 5a temporada com a verd i blanc i reconeix que han canviat moltes coses des de llavors: "Hem passat d'un centenar de jugadors a ara voltar la xifra de 400. Però això no és el més important, això és conseqüència del gran treball que està fent el club a tots els nivells. El canvi més notori crec que el trobem en la qualitat dels nostres entrenadors i això es trasllada, després, a nivell numéric".

Sergi González també volia incidir en la qualitat dels nostres entrenadors i assegurava que "Quan tanquem jugadors nous perquè s'incorporin al CEV els hi dic sempre que pel nivell d'entrenadors que tenim nosaltres entrenem en categories molt altes. El què passa és que a dia d'avui estem competint en categories que no s'acorden amb el nostre nivell de tècnics.. Tot i això, poc a poc, anem assolint categories".

A Carlos Barberán se li va preguntar sobre com ha estat aquesta pretemporada al futbol base i el coordinador va explicar que "sempre costa començar perquè s'han de confeccionar els grups, s'han de separar nens, començar amb un nou entrenador... i això sempre porta complicacions. A partir d'aquí el Josep ha fet una feina fantàstica a l'hora de organitzar tots els amistosos i crec que arribem preparats a l'inici de competició".

Un dels culpables de què una pretemporada hagi estat bona i de què totes les nostres categories puguin competir el proper cap de setmana és en Josep López. Durant el Fora de Joc també es va tenir la oportunitat de parlar amb el Coordinador Federatiu i Administratiu del CEV, amb ell es va tractar tota la feinada que sempre se li ve a sobre durant el mes de setembre: "Molta feina, molta perquè tenim al davant l'arrancada en lliga de tots els equips (comencen competició tots al mateix temps); i a més a més el poder quadrar els amistosos de la pretemporada i, finalment, la complexitat d'haver de tenir totes les llicències federatives perquè els equips puguin tenir totes les fitxes fetes i reglamentades per l'inici competitiu d'aquesta setmana". 

 

Un programa molt emotiu

Pocs podien imaginar-se que quatre dels entrevistats en aquest programa serien aquests: Eric Borland, Pere Bascú, Josué Molina i Josep Babot. Amb ells quatre es van viure moments realment molt emotius durant aquest Fora de Joc centenari.

Els tres primers ens feien arribar les seves respectives vivències a l'estranger amb uns més que emotius missatges enregistrats i acompanyats d'un fil musical. Tots tres no només ens expliquen com els hi està anant per allà, sinó que també deixen ben clar tot el què senten i segueixen sentint pel CEV i per la seva família. Unes paraules que realment van arribar al cor tant de familiars com també d'entrenadors i altres membres del club que segueixen enrecordant-se d'aquests tres grans amics.

Imatge: Eric Borland vestint del CEV per terres californianes (EEUU)

 

Pel que fa al Josep Babot, el programa va anar clarament dedicat a la seva figura i a les acaballes d'aquest vam tenir la gran sort de poder recordar-lo gràcies a alguns talls de veu i també gràcies a la presència dels seus familiars. Josep Carlos Babot i Jordi Carlos Babot van ser presents als estudis de Ràdio Vilassar de Dalt i amb tots dos vam poder descobrir el perquè de la fidelitat verd i blanca d'un Avi Babot que, en paraules dels seus néts, "va tenir al seu cor el CEV des del primer fins al darrer dia de la seva vida".

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode