Fora de Joc nº223

16.01.2018 22:53

ESCOLTA EL PRIMER 

FORA DE JOC DEL 2018!

  • Protagonisme per l'Escola de Porters, pel Primer Equip i per una gran jornada d'Alevins G-H

 

Fora de Joc número 223, primer programa de l'any 2018! Un programa on hi dediquem un espai molt especial pels nostres porters: tot el tram final d'aquest Fora de Joc està farcit d'entrevistes als responsables de l'Escola de Porters del CEV. Un reportatge que comença amb una distesa entrevista amb Sergio Nieto i que acaba amb pinzellades de tots els seus ajudants: Héctor Garcia, Marc Capdevila, Sergi Cudu i Adri López. Tots ells ens expliquen les seves experiències com a entrenadors i també ens desvetllen alguns dels detalls i secrets més ben guardats d'aquesta espectacular escola que ja abarca prop dels 40 porters al club. 

A l'inici del programa el protagonisme és pel grandíssim triomf (1-3) del Primer Equip al camp del AtMasnou. Analitzem el partit i la classificació (són líders) amb un dels jugadors més en forma de l'equip: Dani Rodríguez. 

Un cop tractada l'actualitat del Primer Equip repassem els primers resultats de l'any 2018 i ens quedem sobretot amb un grupet d'alevins: els Alevins G-H. I és que aquest cap de setmana l'Aleví H aconseguia el seu primer punt i al partit de l'Aleví G teníem un golejador de récord. Podreu descobrir molts més detalls de la notícia escoltant al Quim (entrenador), a l'Izan (dos gols amb l'Aleví H) i a l'Iu (7 gols amb l'Aleví G!!!!!). 

El programa també ens serveix per analitzar la situació de les categories Preferent en aquest inici d'any 2018.